Ambasada Gavioli se poslavlja

Družba Mercator je kupila del nepremičnine, v kateri deluje znana diskoteka Ambasada Gavioli. Zabav bo v izolski industrijski coni čez štiri mesece konec, predvsem na veselje sosedov.

pet, 22.08.2008, 10:40

Koper- V družbi Mercator so potrdili, da so kupili del nepremičnine, v kateri deluje znana izolska diskoteka Ambasada Gavioli. Mercator se bo lahko tudi v izolski industrijski coni izkazal za najboljšega soseda, saj je bila namreč diskoteka sredi industrijskega območja zelo moteča za stanovalce.

 

K odporu občanov pa so pripomogli tudi v Gavioliju, in to že pred leti, ko jih je zanimal samo ekonomski vidik in so povsem zaobšli družbeno-socialne konotacije svojih množičnih prireditev. Več tisoč obiskovalcev, ki je vso noč na nogah in jih potem čaka več sto kilometrov dolga pot do doma, s seboj prinese cel kup težav, od prilagajanja na zunanji svet, kar je porodilo zabave po zabavah, pa vse do koriščenja ecstasyja in kokaina kot nekakšnih instant energetskih bomb.

 

Pri Mercatorju preučujejo možnosti za trgovsko dejavnost, ki bi bila primerna glede na lokacijo objekta, okolico in načrte občina. Po neuradnih informacijah je Mercator za nakup 1.500 kvadratnih metrov velik objekt in 10.000 kvadratnih metrov zemljišča odštel vrtoglavih pet milijonov evrov.

 

Prijavi sovražni govor