Kavaš in Datukašvili zapustila Rdečo dvorano

Pogajanja med vodstvom rokometašev Gorenja in igralci glede zmanjšanja plač še trajajo, jasno pa je že, da v Rdeči dvorani ne bosta več igrala slovenski reprezentant Boštjan Kavaš in Gruzijec Sergo Datukašvili.

sre, 25.11.2009, 13:50

Velenje - Prvi se je z velenjskim klubom razšel sporazumno, drugi pa je prekinil pogodbo. Do petka bodo dorečeni in znani tudi dogovori s preostalimi igralci. Na seznamu "ogroženih" so še Momir Rnić, Ivan Gajić, Adnan Harmandić, Matjaž Mlakar, Matevž Skok in Sebastjan Sovič.

V večini ostalih primerov so stvari že dorečene in rokometaši ostajajo člani velenjskega kluba, je v izjavi za javnost zapisal velenjski klub, ki se je znašel v velikih finančnih in rezultatskih težavah. Gorenje praktično nima več možnosti za napredovanje v ligi prvakov, v slovenski ligi pa počasi izgublja boj za obrambo naslova prvaka.

Najbolj dragocen igralec »os« je sicer Hrvat Ivan Čupić.

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se