Je direktorja finske nacionalne televizije res odnesla oddaja o Patrii?

Direktor nacionalne finske televizije je bil zamenjan zaradi oddaje Resnica o Patri, so zapisali na spletni strani SDS. Preverjanje informacij pa je pokazalo, da so si v SDS verjetno privoščili manipulacijo.

tor, 23.02.2010, 06:00

Ljubljana - Direktor nacionalne finske televizije TV Yle Mikael Junger je bil zamenjan, odnesla ga je oddaja Resnica o Patri, so zapisali na spletni strani SDS v prispevku, ki spominja na novinarski izdelek. Pod članek je podpisan domnevni avtor Vanti Vaatti, kar naj bi bralce spletne strani SDS utrdilo v prepričanju, da je vir kredibilen. Domnevni Vaatti je za SDS še zapisal, da Yle s kadrovsko rošado rešuje omajano kredibilnost. Preverjanje informacij pa je pokazalo, da so si v SDS verjetno privoščili manipulacijo.

O zamenjavi prvega moža nacionalne finske TV Yle so poročali vsi vodilni finski mediji. V najbolj branem finskem dnevniku Helsingin Sanomat so o dogodku zapisali, da je svet direktorjev Yle sklenil zamenjati dosedanjega direktorja Mikaela Jungerja z Laurijem Kivinenom, ker se je Jungerju maja iztekel petletni mandat. Čeprav si ga je Junger želel ponoviti, se to po odločitvi sveta direktorjev ni zgodilo.

Naslednje dejstvo, ki ga navaja Helsingin Sanomat, je, da bo Kivinen prvi direktor Yle od leta 1970, ki ni iz vrst finskih socialnih demokratov. O novem direktorju so še zapisali, da politično ni bil aktiven, pač pa je se je ukvarjal s politiko v sedemdesetih letih v političnem podmladku stranke z desnim predznakom. Finski dnevnik je še poročal, da je predsednik sveta direktorjev Yle Kari Nelimö ob tej priložnosti izjavil, da so iskali profesionalnega menedžerja, o Jungerju (ki je povezan s finskimi socialdemokrati) pa je dejal, da je bil njegov mandat uspešen. V prispevku finskega dnevnika nato razvijajo zgodbo, zakaj bi bila zamenjava mogoča, vzroke pa je najbrž treba iskati v razmerjih finske notranje politike. Med njimi pa ni nobene besede o oddaji Yle o Patrii, v kateri so obtožili nekdanjega premiera Slovenije Janeza Janšo prejemanja podkupnine.

Tajni finski novinar


Toliko več pa smo lahko na spletni strani SDS o vzrokih za spremembe v vrhu finske nacionalne televizije prebrali izpod peresa Vantija Vaattija - kot ključna poanta je poudarjeno, da poskušajo Finci »s kadrovskimi zamenjavami reševati omajano kredibilnost hiše, ki je proizvedla Resnico o Patrii«. Objavljeni izdelek na spletni strani SDS je dvomljiv, ker se precej razlikuje od poročil o dogajanju v Yle, predvsem pa v oči bode dejstvo, da je prispevek (eden redkih podpisanih na spletni strani SDS) pripravil neki Vanti Vaatti, ki ga po našem preverjanju na Finskem nihče ne pozna - vsaj med finskimi novinarji je neznan. Kustaa Hulkko, ugledni novinar finskega političnega tednika Soumen Kuvalehti, je na naše vprašanje, kdo je Vanti Vaati, odvrnil: »Nikoli nisem slišal zanj. A ime zveni tako neumno in nenavadno, da sem precej prepričan, da je izmišljeno.« V SDS do konca redakcije niso odgovorili, kdo je avtor manipulativnega članka, ki na moč spominja na članke v predvolilnih brezplačnikih, pod katere so se podpisovali razni Vidi Vidci.

Iz torkove tiskane izdaje Dela

Povezane novice

Jože Zagožen: Mož, ki ni
6. februar ob 17:27
Svoje težave s spominom in mnenje o resnicoljubnosti lani za Delo razloži takole: »Naj poudarim, da se aktivne laži zelo izogibam. Ni pa nujno, da kdaj ...

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se

Komentarji

Prikaži: starejši prej
203 komentarjev
peteryyy

SDS-ovska pokvarjenost ne pozna meja in ne izbira sredstev..

26. februar 2010, ob 15:53:24
Murray

Bine | 23.02.2010 | 22:52:11
Nejc O | 23.02.2010 | 22:11:10
. . .
Nejc, na konziliju v Murglah so ugotovili, da se jim je zgodila napaka.
Sicer pa se Poldek hudije, da bo naredil red, če se bomo nespodobno obnašali.
Oglasil se je čisto slučajno pri mojem komenrarju, diagnoze, kdo je dilodonosec, ga ne motijo, niti koga so nacistični pankrti določili za večno žrtev.
Ko se bo Poldek zopet oglasil, ga bom pobaral o bratstvu-jedinstvu ali kako se že reče, o enakih vatlih
-------------------------------
Nič se ne boj, prijatelj.
Polda kida sneg, da bo našel zvončke in trobentice.
Glede na velikost parcele sklepam, da ga ne bo do ponedeljka.
Unega stričeka iz Murgelj pa prepusti meni, pa boš brez skrbi.
Saj vidiš kako so postali ponižni.....

23. februar 2010, ob 23:01:34
Neznan

Nejc O | 23.02.2010 | 22:11:10
. . .
Nejc, na konziliju v Murglah so ugotovili, da se jim je zgodila napaka.
Sicer pa se Poldek hudije, da bo naredil red, če se bomo nespodobno obnašali.
Oglasil se je čisto slučajno pri mojem komenrarju, diagnoze, kdo je dilodonosec, ga ne motijo, niti koga so nacistični pankrti določili za večno žrtev.
Ko se bo Poldek zopet oglasil, ga bom pobaral o bratstvu-jedinstvu ali kako se že reče, o enakih vatlih.

23. februar 2010, ob 22:52:11
Neznan

upam.

23. februar 2010, ob 22:12:57
Murray

dasdas | 23.02.2010 | 14:42:43
Hihih, enmu sam prst pokažeš in takoj se drugi postavi v bran. Podobno se obnašajo psi čuvaji, sploh bullmastifi, ki so znani po zaščiti gospodarja.

Moje vprašanje je bilo napačno, pravilno bi bilo; če sta Binko in NaziO partnerja, kdo od teh je dildonosec in kdo bullmastif. Jest bi stavil, da dildo nosi NaziO. Bine je pač večna žrtev.

Horuk se pa zgleda samo na vsake toliko zaželi malce nenavadne ljubezni.
----------------------------
Ker se izmikaš odgovoru, izgleda, da še vedno nisi našel svoje matere, ss počepače.
Imaš vsaj toliko sreče, da veš kje lahko prižgeš svečo avojemi fatru - ss službencu.... Če veš?

23. februar 2010, ob 22:11:10
MENS SANA

Vanti Vaatti alias B.G. alias Z.Č alias J.T.

23. februar 2010, ob 20:02:05
Kautsky

>znan
>| 23.02.2010 | 19:40:51
>ne prenese nekimačev...

No, saj ;))

23. februar 2010, ob 19:55:21
Kautsky

>znan
>| 23.02.2010 | 19:37:14
>to o janši, ki da ne prenese kimačev mi pa skoz čudno zveni.

Meni tudi ;) Ne prenese ne-kimačev. (Verjetno se je tudi tebi samo zatipkalo;)

23. februar 2010, ob 19:53:50
znan

zabitko, jest bi najrajš volu dedka mraza, a jebiga, je reku da ne kandidira....

23. februar 2010, ob 19:52:01
Dr.Črtomirko Strenirko

A zato ti torej voliš Janšo, ker je še boljši.

23. februar 2010, ob 19:47:36
Neznan

dr.Zabitko Klin, eh, policija Avstrije se sedaj ukvarja tudi z afero Steyer - Pandur (po naše Krpan).

23. februar 2010, ob 19:47:07
znan

sej jih že voliš zarad tega. ker so dobri udbovci.

23. februar 2010, ob 19:43:43
Dr.Črtomirko Strenirko

znan | 23.02.2010 | 19:31:33
zabitko, dej nehi nakladat, ker edini volilni program, ki ga uspelo sklamfat skp vašim nesposobnežem, je bil afera patrija. mislm, ej!
////////////////////////////////////////

Mislm, halooo ! Torej trdiš, da se policiji visoko razvite, neodvisne države Finske in enako visoko razvite in neodvisne države Avstrije že 2 leti ukvarjata afero Patria zgolj zaradi konspiracijskih sposobnosti naše levice ?

Jebemti so dobri, veš. Že zato jih bom tudi naslednjič volil.

23. februar 2010, ob 19:41:51
znan

ne prenese nekimačev...

23. februar 2010, ob 19:40:51
znan

ja, se strinjam. to je pa tsta rakava rana o kateri jest lapam tle gor ko zmešan: komunizem je narod pohabil do amena. zdej mamo neke pohlepne pokveke, ki mislijo, da so popili svet v dvajsetih letih prostega drkanja.

to o janši, ki da ne prenese kimačev mi pa skoz čudno zveni. me zanima, kaj se bo zgodilo s zborom za republiko in virantom pred volitvami.

23. februar 2010, ob 19:37:14
Neznan

lovor
| 23.02.2010 | 19:23:13
A ti si pa pedofil, da skozi pomanjsevalnice uporabljas?
+++++++++++

Hehe, to je pa isto kot, če bi ga po veroizpovedi vprašal. :)))


lovor
| 23.02.2010 | 19:14:35
Zakljucek: vsi so isti, demokracija je za en k... ni ne bister, ne vesten!
++++++++++++++++++++++++

Sicer ne vem kako je po preostalih državah EU oz. ne poznam dovolj, da bi si upal podajati trdite, za Slovenijo sem pa prepričan, da so vsi ene vile riti, ki kar prosijo, da narod popeesdi. Imeli smo Drnovška ter njegovo LDS, nismo bili zadovoljnni. Bajuk in Rop sta bila ravno dovolj dolgo na vrhu države, da se vsi zavedamo, da si reprize ne želimo. On je pokazal svoje in kljub temu, da je med vsemi bil najbolj uspešen (če verjameš LOL) pa je volitve izgubil. Tole kar imamo zdej pa tudi nikoli več nočem videti. 2012 (če ne bo prej vil v trebuh) bomo postavljeni pred izbiro nove face, ki zastopajo stare požrtne debeluhe vs. On. Imam občutek, da bomo tujce prosili za okupacijo. :))

23. februar 2010, ob 19:37:03
Kautsky

>znan
>| 23.02.2010 | 19:29:24
>kauc, vodja mora bit instinktiven politik, ki zna sprejemat odločitve, njemu ni treba "znat". torej tu ne podcenjuj
>klene kmečke pameti. tle ima janša nesporno dodano vrednost napram pahorju."znat" morajo pa tisti, s
>katerimi se obkroži. razni doktorji, torej najkreativnejši in najsposobnejši segment populacije, pa naj bo v
>gospodarstvu in šolskem sistemu.

Popolnoma se strinjam.
Sta pa dva problema - en splošni in en kokreten za Janšo.
Splošni je ta, da pri nas zelo malo ljudi ve, kako upravljati velike sisteme, kakršna je država, ker enostavno ni prave prakse. Za povrh vsi mislijo, da so blazno pametni. Morilska kombinacija!
Konkretni je pa ta, da Janša ne prenese, da bi kdo mislil drugače kot on in se obda s samimi kimači. Kimanje pa je za stroko najhujše.
Skratka, ko bo Janša na oblasti, se bo šele resno začelo strmoglavljenje.

23. februar 2010, ob 19:33:06
znan

zabitko, dej nehi nakladat, ker edini volilni program, ki ga uspelo sklamfat skp vašim nesposobnežem, je bil afera patrija. mislm, ej!

23. februar 2010, ob 19:31:33
znan

kauc, vodja mora bit instinktiven politik, ki zna sprejemat odločitve, njemu ni treba "znat". torej tu ne podcenjuj klene kmečke pameti. tle ima janša nesporno dodano vrednost napram pahorju."znat" morajo pa tisti, s katerimi se obkroži. razni doktorji, torej najkreativnejši in najsposobnejši segment populacije, pa naj bo v gospodarstvu in šolskem sistemu.

23. februar 2010, ob 19:29:24
Kautsky

>lovor
>| 23.02.2010 | 19:14:35
>laganje, goljufanje, klientelizem itd. ni le on-off zadeva. Malo je ljudi, ki se nikoli ne zlazejo. V politiki najbrz
>komaj kdo. Je pa razlika, ce nekdo laze v 3% ali v 30%.

Problem je v tem, da ti misliš, da A laže 30 % časa in B 3 %, nekdo drugi pa ravno obratno.

>Politicna inteligenca je med drugim sposobnost razlikovanja med enimi in drugimi, politicna morala je odlocat
>se za tiste, kjer spoznavas, da je tega manj.

Še vendo je problem v tem, da tvoja inteligenca in morala narekujeta odločitev za enega dripca, inteligenca in morala nekoga drugega pa za drugega dripca.

>Zakljucek: vsi so isti, demokracija je za en k... ni ne bister, ne vesten!

Ne, niso vsi isti, ampak vsi pa lažejo. Saj to ni nič hudega, taka je igra že vsaj nekaj sto tisoč let.

23. februar 2010, ob 19:24:36
Neznan

odgovor na komentar uporabnika dr.Zabitko Klin :

> lovor | 23.02.2010 | 19:14:35 Kautsky,
>
> ..... Je pa razlika, ce nekdo laze v 3% ali v 30%.
> ///////////////////////////////////////
>
> Si pa skromen, lovorček. Da JJ-Fincu določiš zgolj 30% laži. Ali si tu mislil zgolj na PATRI-arhalno provizijo?

A ti si pa pedofil, da skozi pomanjsevalnice uporabljas?

23. februar 2010, ob 19:23:13
Dr.Črtomirko Strenirko

lovor | 23.02.2010 | 19:14:35 Kautsky,

..... Je pa razlika, ce nekdo laze v 3% ali v 30%.
///////////////////////////////////////

Si pa skromen, lovorček. Da JJ-Fincu določiš zgolj 30% laži. Ali si tu mislil zgolj na PATRI-arhalno provizijo?

23. februar 2010, ob 19:21:14
Dr.Črtomirko Strenirko

znan | 23.02.2010 | 18:58:17
on zna vladat, za razliko od boruta. pred volitvami se uskladijo interesi, napiše program. po volitvah pa disciplina in akcija, čimbolj po začrtani liniji. kar bi glih zdej rabili.pahor pač vseh teh štrikov ni sposoben skp držat. pr janši ne pride v poštev "samo trenutek, irma!" kokošnjak se fajn nategne in nematrtemrte. evo.
//////////////////////////////////////////////

Pred volitvami se uskladijo interesi in napiše program ???
A pejd no pejd! In kdaj JJ-Finec pred volitvami napisal program o enotni davčni stopnji, ki je tako neslavno propadel? In kdaj so se dogovorili o prodaji Mercatorja pod mizo ??
Edino za nakup Patrij ti pa verjamem, da se je dogovoril že prej, kot tudi za enormen dvig dohtarskih plač.

23. februar 2010, ob 19:17:17
Neznan

Kautsky,

laganje, goljufanje, klientelizem itd. ni le on-off zadeva. Malo je ljudi, ki se nikoli ne zlazejo. V politiki najbrz komaj kdo. Je pa razlika, ce nekdo laze v 3% ali v 30%.

Politicna inteligenca je med drugim sposobnost razlikovanja med enimi in drugimi, politicna morala je odlocat se za tiste, kjer spoznavas, da je tega manj.

Zakljucek: vsi so isti, demokracija je za en k... ni ne bister, ne vesten!

23. februar 2010, ob 19:14:35
Kautsky

>znan
>| 23.02.2010 | 18:58:17
>on zna vladat, za razliko od boruta. pred volitvami se uskladijo interesi, napiše program. po volitvah pa
>disciplina in akcija, čimbolj po začrtani liniji. kar bi glih zdej rabili.pahor pač vseh teh štrikov ni sposoben skp
>držat. pr janši ne pride v poštev "samo trenutek, irma!" kokošnjak se fajn nategne in nematrtemrte. evo.

To je res.
Če bi znal še kaj drugega, bi se morda še jaz pustil enkrat za spremembo nategnit kakemu politiku ;))
Problem je v tem, da pri nas ni politika, ki bi resno razumel, kako se vodi državo, da špila gospodarstvo, da špila sociala itd. Dokler je bilo vsega preveč, ni bilo problema, zdaj, ko je premalo (in bo še manj), pa nihče ne ve, kje bi zagrabil. Ker so pač po duši vsi po vrsti kmetje ali avtomehaniki, dlje ne sežejo - z vsemi doktorji ekonomije itd skupaj.
To velja tako za desne kot za leve. Disciplina pa žal nič ne pomaga, če nimaš česa pametnega disciplinirati.

23. februar 2010, ob 19:09:55
Kautsky

>dasdas
>| 23.02.2010 | 19:00:48
>Jp, sej zato pa pravim, da je demokracija en velik khuraz. Vodijo in omejujejo nas ljudje za katere v naprej
>vemo, da so lažnivci in barabe.

Na to nimam posebnih pripomb.
(No morda le eno ... Večina vseeno pade na finto. Oz večina se ne zaveda, da jim lažejo, oz. vsakič sproti mislijo, da "ta pa ne laže". Smešno.)

23. februar 2010, ob 19:04:24
Neznan

Bolj natančno, KRATOS!

23. februar 2010, ob 19:04:07
Neznan

Kurc pa demos in kracija!

23. februar 2010, ob 19:02:47
Neznan

Kautsky
| 23.02.2010 | 18:19:02

>dasdas
>| 23.02.2010 | 17:52:14
>Kako kaj potem? Je res preveč pričakovat, da se gospoda politikanska spozna na temelje? Je preveč za
>pričakovat, da ko nam lažejo, da to počnejo vrhunsko ne pa, da se na kilometre vidi, da model kotali buče?
>Gospoda nas ima za butle, gospoda nam žali inteligenco. Tega pač ne sprejemam.

Nič hudega - ga pač ne boš volil. Saj on itak nate ne računa. Računa na tiste, ki njegovo laž sprejmejo kot resnico in ga bodo volili (in najverjetneje izvolili).
Ti pa nasedeš na (morda malce bolj prefinjeno) drugo laž in boš volil neke druge lažnivce. Tako to gre v demokraciji.
++++++++++++++++++++++

Jp, sej zato pa pravim, da je demokracija en velik khuraz. Vodijo in omejujejo nas ljudje za katere v naprej vemo, da so lažnivci in barabe.

23. februar 2010, ob 19:00:48
znan

se pa strinjam, volitve so predaleč za določit zmagovalca, opranoglavci in medijski stroj, ki jim poveljuje so trd oreh. njih tudi glodanje korenin in lovljenje dežnih kapelj nebi prepričalo o škodljivosti komunjar.

23. februar 2010, ob 19:00:11
znan

on zna vladat, za razliko od boruta. pred volitvami se uskladijo interesi, napiše program. po volitvah pa disciplina in akcija, čimbolj po začrtani liniji. kar bi glih zdej rabili.pahor pač vseh teh štrikov ni sposoben skp držat. pr janši ne pride v poštev "samo trenutek, irma!" kokošnjak se fajn nategne in nematrtemrte. evo.

23. februar 2010, ob 18:58:17
Neznan

Jansi bo vse prej kot enostavno zmagat. Tudi relativno, sploh pa raje odmislimo iskanje koalicijskih zaveznikov. Eden bolj problematicen od drugega. Levica bo skoraj gotovo v frontno linijo postavila obraze, ki jih trenutno ni v vladi ( Potocnik, Jankovic in se kdo), pred volitvami se bojo za njih polno angazirali in dobili ves potreben medijski prostor Kucan, Turk in Stanovnik. Taki kot Drago Kos bojo sigurno preigravali pomembne podtalne igrice. Itd., itd...

Je treba met korajzo in musklne, da se s takimi sploh v tekmo spuscas.... A brez te tekme sploh o demokraciji na Slovenskem kljub letu 1990 ne bi moglo govorit.

23. februar 2010, ob 18:55:56
Kautsky

>znan
>| 23.02.2010 | 18:43:50
>kauc, janša je diktator, on dripce u nulo spegla,

Jaz imam v spominu, da so mu SLSovci in Desusovci naredili kar nekaj preglavic. No, kakrkoli...

>jebiga, kdor zna zna. in to brez prakse.

Ej, pa saj prakso ima! Najboljšo. V starih dobrih "kumrovških šolah", kakor pravijo naši alchajmerji.

23. februar 2010, ob 18:48:21
znan

kauc, janša je diktator, on dripce u nulo spegla, sam glej kako so pod njegovo jasno roko rdeči desusčki lepo po taktu plesal z glavco v parket ! jebiga, kdor zna zna. in to brez prakse.

23. februar 2010, ob 18:43:50
znan

seveda, da ne bo borut, sej vam je starosta partije včeraj velikodušno za trenutek odprl duri zakulisja in napovedal menjavo lutke. več od tega pa ne smete vedet, žal!

23. februar 2010, ob 18:40:35
MENS SANA

znan | 23.02.2010 | 18:25:00 mi bebci vsaj vemo koga volimo, vi amebe boste pa lutko itak volil. upajte samo, da vam bo vsaj naslednja lutka sposobna skp koalicijo furat. sej vem, da je bridko, ko se vam to dogaja, evo moje sožalje....
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
re:
Volili bomo med plejado prijavljenih kandidatov po kriteriju "volimo manj slabega" Lahko se zgodi da to ne bo Borut! Kriterij pa žal popolnoma enomogoča Janeza!

23. februar 2010, ob 18:33:15
Kautsky

>znan
>| 23.02.2010 | 18:25:00
>mi bebci vsaj vemo koga volimo, vi amebe boste pa lutko itak volil. upajte samo, da vam bo vsaj naslednja
>lutka sposobna skp koalicijo furat. sej vem, da je bridko, ko se vam to dogaja, evo moje sožalje....

Ej, ne ejakuliraj takole očitno - je neokusno.
Glej, Janša tudi ne bo dobil več kot 30 procentov, kar pomeni, da bo imel v koaliciji vsaj še dva sralca ali pa tri. Verjetno celo katerega od teh, ki jih ima zdaj Pahor, gotovo pa še kak večji ološ. In to so dripci, ki ga ne ubogajo kar na migljaj, in ki tudi sami mislijo, da so boga za jajca prijeli.
Danes sem že večkrat rekel, da bo Janša na naslednjih volitvah zmagal, in to (žal) verjamem. Ampak zagotovo mu ne bo lahko in je zelo vprašljivo, ali bo zdržal 4 leta.
(Mi ne bomo, to je gotovo.)

23. februar 2010, ob 18:29:10
znan

mi bebci vsaj vemo koga volimo, vi amebe boste pa lutko itak volil. upajte samo, da vam bo vsaj naslednja lutka sposobna skp koalicijo furat. sej vem, da je bridko, ko se vam to dogaja, evo moje sožalje....

23. februar 2010, ob 18:25:00
Kautsky

>dasdas
>| 23.02.2010 | 17:52:14
>Kako kaj potem? Je res preveč pričakovat, da se gospoda politikanska spozna na temelje? Je preveč za
>pričakovat, da ko nam lažejo, da to počnejo vrhunsko ne pa, da se na kilometre vidi, da model kotali buče?
>Gospoda nas ima za butle, gospoda nam žali inteligenco. Tega pač ne sprejemam.

Nič hudega - ga pač ne boš volil. Saj on itak nate ne računa. Računa na tiste, ki njegovo laž sprejmejo kot resnico in ga bodo volili (in najverjetneje izvolili).
Ti pa nasedeš na (morda malce bolj prefinjeno) drugo laž in boš volil neke druge lažnivce. Tako to gre v demokraciji.

23. februar 2010, ob 18:19:02
Neznan

Kautsky
| 23.02.2010 | 17:23:02

Točno. Z vsem tem se strinjam. In - kaj potem?
Eno je laž, ki se dokazuje na sodišču in ki nosi zakonite posledice. Tu je Janša čist, torej nedolžen.
Drugo je politično laganje. Kot ugotavljaš, vsi politiki lažejo - to je temelj politike. Gre pač le za to, koliko ljudi uspeš nalagati, da ti verjamejo. Janša je v tem kar uspešen. Tebe ni (mene tudi ne), a kaj potem. Jih je vseeno dovolj, da bo na naslednjih volitvah zmagal.
Ja, definitivno je lažnivec, ampak samo za tiste, ki mu ne verjamejo ;))
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kako kaj potem? Je res preveč pričakovat, da se gospoda politikanska spozna na temelje? Je preveč za pričakovat, da ko nam lažejo, da to počnejo vrhunsko ne pa, da se na kilometre vidi, da model kotali buče? Gospoda nas ima za butle, gospoda nam žali inteligenco. Tega pač ne sprejemam.

23. februar 2010, ob 17:52:14
znan

ojej, dej nehi no. kero manipulacijo? to kar trdi potič je za v smeti. odmisli potiča, kot , da ga nis prebral , poglej tekst na sds in povej , kero manipulacijo? drugačno mišlenje ni manipulacija.
finsko pa ne znaš ne ti ne jest.

pol lahk na tak način kar takoj zaključimo, da je vse dons na delosi manipulacija, na dnevniku tud, skratka povsod..... brez veze no....

23. februar 2010, ob 17:30:47
Vanti Vaati

Viittaan siihen, mitä haluan, koska meillä ei ole mitään.

23. februar 2010, ob 17:28:17
baldrick        

odgovor na komentar uporabnika znan :

> prav nič se ne zapletam vse je kristalno jasno. potič manipulira, ker servira lasrne interpretacije kot dejstva. celo sam ne ve, če so si v sds privoščili manipulacijo. torej je sploh članek od tam naprej neobjavljiv.
>
> in, v končni fazi, baldrick, je čist enostavno vatti psevdonim za slovenskega novinarja, ki je mal poguglal, prevedel in napisal tipičen političen pr tekst z "drugačnim mišlenjem" .
>
> nič nebi bilo narobe s tem.
>
> kredibilnost pa sam presodi, sej si volilec.
>
> v glavnem, okol oslove sence se jagamo, brez veze res....

he he he, zdej bi rad ven a ne?

mal poguglal in napisal tipičen zavajajoč političen tekst, pri tem uporabil kvazi finski psevdonim in se celo skliceval na vire ter zmanipuliral mokre sanje SDS volilcev v zgodbo o zamenjavi direktorja na finski TV zaradi afere patrija.

in grdi grdi je tisti, ki mu je ogledalo postavil in razkril preverzno manipulacijo.

23. februar 2010, ob 17:23:46
Kautsky

>dasdas
>| 23.02.2010 | 17:18:03
>Kr neki. Jajčko je že večkrat dokazano lagal, jest pa nisem sodišče, ki se mora ravnati po zakonu. Model je
>notorični lažnjivec. Saj vsi politiki lažejo, ampak On prekaša vse.

Točno. Z vsem tem se strinjam. In - kaj potem?
Eno je laž, ki se dokazuje na sodišču in ki nosi zakonite posledice. Tu je Janša čist, torej nedolžen.
Drugo je politično laganje. Kot ugotavljaš, vsi politiki lažejo - to je temelj politike. Gre pač le za to, koliko ljudi uspeš nalagati, da ti verjamejo. Janša je v tem kar uspešen. Tebe ni (mene tudi ne), a kaj potem. Jih je vseeno dovolj, da bo na naslednjih volitvah zmagal.
Ja, definitivno je lažnivec, ampak samo za tiste, ki mu ne verjamejo ;))

23. februar 2010, ob 17:23:02
znan

prav nič se ne zapletam vse je kristalno jasno. potič manipulira, ker servira lasrne interpretacije kot dejstva. celo sam ne ve, če so si v sds privoščili manipulacijo. torej je sploh članek od tam naprej neobjavljiv.

in, v končni fazi, baldrick, je čist enostavno vatti psevdonim za slovenskega novinarja, ki je mal poguglal, prevedel in napisal tipičen političen pr tekst z "drugačnim mišlenjem" .

nič nebi bilo narobe s tem.

kredibilnost pa sam presodi, sej si volilec.

v glavnem, okol oslove sence se jagamo, brez veze res....

23. februar 2010, ob 17:18:34
Neznan

Kautsky
| 23.02.2010 | 15:41:20
>dasdas
>| 23.02.2010 | 15:37:09
>Da On laže kot pes, istočasno pa zahteva, da se ga obravnava nedolžnega.

Ej, ustavi konje! To, da laže, mu je treba dokazati, sicer, kot sva zgoraj dorekla (ali nisva?), se privzame, da ne laže...
Mu je kdo dokazal, da laže?
(Če se zna pa dobro izmotavati, pa to ni njegov problem. Je pač treba dobiti boljše dokaze.)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kr neki. Jajčko je že večkrat dokazano lagal, jest pa nisem sodišče, ki se mora ravnati po zakonu. Model je notorični lažnjivec. Saj vsi politiki lažejo, ampak On prekaša vse.

Sploh pa, osnova za tole debato je post Borata, ki se je čudil zakaj namesto predstavljanja dokazov o pokupninah komentirajo Potiči spletne strani SDSa. Potič ni dolžan podajati dokaze zoper Njega, Potič pač piše tisto kar mu ukaže urednik oz. tisto kar ga v določenem trenutku zanima. In tokrat piše o lažeh (zarad mene talko temu rečeš izmotavanje, zame je to preprosto navadna laž) ter deskreditaciji hiše YLE. Nekaj podobnega kot so pred časom pisali o ljubezenski aferi med finskim preiskovalcem ter novinarjem YLE. Bolano in obsojanja vredno, to je Njegova stranka, stranka klenih Slovencev.

23. februar 2010, ob 17:18:03
Vanti Vaati

Rakastan kirjallisesti SDS sivuilla, koska suhtaudun vakavasti ja arvostan tietoni poliittisista tapahtumista Suomessa ja laajemmalla alueella ja EU: ssa

23. februar 2010, ob 17:16:52
Vanti Vaati

FAG uudelleen, kun viittaavat my name! Kohdannut heistä vain rangaistuksen!

23. februar 2010, ob 17:12:34
baldrick        

odgovor na komentar uporabnika znan :

> Nakazal je, da trditve Vantija niso ravno mainstream mišljenja v finskih časnikarskih krogih
> --------------------
>
> niso ravno mainstream:) to pravi on. interpretacija, spet.
>
>
>
> (in, tudi če to privzamemo kot resnično, kje je problem če, kot sam trdiš, niso ravno mainstream?politiki ja imajo pravico tudi do nemejstrim mnenj, ane.)

ja seveda, še posebej kadar se sklicujejo na Vanti Vaatti ali pa na tistega profesorja, ki hoče na finsko pripeljati nazaj neke sovjetske trdorokce....

saj veš - kredibilnost...

skratka, zapletaš se. Potiču si očital da manipulira, namesto da bi dokazal nasprotno, sedaj pa se zgovarjaš, da ni enoumja na Finskem in da ma kdo lahko tudi drugačen pogled.

Seveda ga lahko ima. Vanti Vaatti je že eden takšnih. Kredibilen je pa toliko kot Peris Muris...

23. februar 2010, ob 17:11:44
znan

Nakazal je, da trditve Vantija niso ravno mainstream mišljenja v finskih časnikarskih krogih
--------------------

niso ravno mainstream:) to pravi on. interpretacija, spet.(in, tudi če to privzamemo kot resnično, kje je problem če, kot sam trdiš, niso ravno mainstream?politiki ja imajo pravico tudi do nemejstrim mnenj, ane.)

23. februar 2010, ob 16:58:56
Vanti Vaati

KAIKKI HOLY kuin TYÖN US IN SUOMI

"Suomessa, joskus kaukaa näyttää liian yksinkertainen ja laajalti.

Tämä usko oli myös mielessä donedavo monet suomalaiset itse. Erityisesti liioittelua eräiden Suomen tiedotusvälineiden ammattitaitoa. Viime aikoina on kuitenkin myös suomalaiset ovat huomanneet, että YLE viimeisen puolentoista vuoden aikana todella varaa myös. Se ei ole ainoa totuus Patriji, joka on sopusoinnussa Slovenia, mutta on myös tarina syytökset sen pääministerin, jonka YLE on esittänyt mitään näyttöä. Lopuksi heidän oli myös toimittaja ja tv-talo, on tuomittu. Se on ilmoittanut uutistoimistot ja tämä seikka on toisin Slovenian Suomessa yleisesti tunnettu. YLE on "ilmoitettu" ja Suomen neuvoston joukkotiedotusvälineitä, joka on osa jäsenistä piti YLE rajan journalistinen taso ammattimaisuutta.
Erimielisyyksien vuoksi maailman jälkeen hallituksen puheenjohtaja ja kaksi muuta jäsentä erosi, mutta maailma ei päätitte, että YLE on loukannut ammatilliset vaatimukset. Kaikki työ, että niiden Kiks lakaista maton alle.
Kaikki tämä oikeastaan osoittaa, että YLE mukaisesti vodstom Jungerja johtaa, ei täysin, mutta jotain tilata tapauksissa "nekredibilno journalistista politiikkaa, joka lopulta johti hänen tilalleen. Jungerjev termi on totta, että toukokuun lopussa tänä vuonna, mutta päätös korvata sen pikaista hyväksymistä. Kaikki oli hyvin tiedossa Jungerjeva halua toistaa aikavälillä.
Kaiken kaikkiaan kaikki "pyhä", joka on julkaistu ja työskennellä kanssamme Suomessa. Suomi oli oma viime vuonna tapaus suuria ongelmia noin poliittisten puolueiden rahoitusta, ja myös maailmanlaajuisesti ja alhaisin ymmärretään korruptio aiheuttaa heikentynyt viidenneksi. "

23. februar 2010, ob 16:58:19
Vanti Vaati

Henkilöstösäännöillä swapit ratkaistaan ravistaa uskottavuutta talon, joka on tuottanut Truth about Patria.

Hallinto Suomi YLE TV torstaina nimitti Laurija Kivinena, johtaja Oyj mennessä Nokia Siemensin uudeksi pääjohtajaksi Yleisradion. Päätös nimittämisestä Kivinena että ei kannata perustaa puolueen sosiaalidemokraattien (SDP) - tästä on itse asiassa peräisin Ylen johtajien viime vuosikymmeninä - odotettiin tuntijoille. Julkisia, mutta monet ihmiset luovat odotuksia, että toimeksiannon nykyinen johtaja Jungerju (tämä johtuu piirien lähellä sd), joka on käynnissä tämän vuoden toukokuussa, jatketaan viidellä vuodella. Asiantuntijat arvioida Junger menetettyjä tilaisuuksia toimikaudeksi viime vuonna, kun hän havaitsi YLE sotkeutunut riita PV Matti Vanhanen (kesk) maksuista, se on yhä kesken, kun hän toimi hallituksen puheenjohtaja Youth Foundationin, sai lahjuksia muodossa rakennusmateriaaleja. Vanhanen kiisti jyrkästi tämän ja sanoi, että kanne YLE jotka myöhemmin muuttanut mieltään muuta. Mutta se on hänen puolueensa jälkeen pyytänyt eroa Jungerja. Nimittäminen Kivinena, joka olisi lähempänä poliittista konservatiivinen Kokoomus on aloittanut varsin voimakas reaktio SDP, joka arvioi, että se on nimitetty Kivinena, vuotta ennen parlamenttivaaleja, jotka pidetään Suomessa ensi vuoden maaliskuussa, että ääni liikkua, joka kohdistuu etujen opposition SDP.

On arvioitu, että herkkusuita Jungerja eläkkeelle aseman johtaja ei ole yllättävää, koska YLE TV viime vuosina monta kertaa joutui mukaan väitteet, että ylitetty ammattimaisen journalismin ja objektiivinen raportointi. Se huipentuu tämä saattaa muodostaa päätöstä vastaan heidän obsodilna toimittaja, joka on jäsenenä osapuolet syyttivät hyökkäyksen keskustassa Suomen eduskunnassa, ja viime vuoden nedokazljive väitteitä kustannuksella PV Vanhanen on saanut lahjuksia. On todennäköistä, lisäsi hän syistä myöntää toiminta-totuus Patriji, joka voi johtaa YLE meni läpi korvauksiin. Mutta herkkusuita todella yllättynyt, että vuoden 1970 jälkeen pään ja kansallisten TV YLE ensimmäinen valinnut miehen, joka on lähellä kierrosta sosiaalidemokraatit, jotka saattavat merkitä sitä, että suurin oppositiopuolue, joka noihin aikoihin vain yrittää saada yleisön huomio aloittaa noin ulkopolitiikka aiheita - esimerkiksi. väestö vastustaa jäsenyyttä Suomen Nato - jossa hän näkee merkitystä tulevien parlamenttivaalien - edelleen menettää vaikutusvaltaa keinoja ja mahdollisuuksia, että ensi vuonna jälleen kääntyi valtaan.

Vanti Vaatti

23. februar 2010, ob 16:56:10
MENS SANA

NI VSE SVETO, KAR SE DELA PRI NAS NA FINSKEM

"Na Finsko se včasih od daleč gleda preveč poenostavljeno in posplošeno.

Takšno prepričanje je bilo donedavo tudi v zavesti mnogih Fincev samih. Še posebej se je pretiravalo s profesionalnostjo nekaterih finskih medijev. V zadnjem času pa so tudi Finci spoznali, da si je YLE v zadnjem letu in pol resnično privoščila preveč. Saj ni samo Resnica o Patriji, ki je bila delana za Slovenijo ampak je tudi zgodba o obtožbah proti njihovemu predsedniku vlade, za kar YLE ni predložila nobenih dokazov. Nenazadnje pa je bil njihov novinar in tudi TV hiša, obsojen. O tem so poročale tiskovne agencije in to dejstvo je za razliko od Slovenije na Finskem splošno znano. YLE je bila "prijavljena" tudi na Finski svet za množične medije, kjer je del članov ocenil, da je YLE prestopila standarde novinarskega profesionalizma.
Zaradi nesoglasij v tem svetu sta kasneje predsednik sveta in še dva člana odstopila, svet pa je potem brez njih sprejel odločitev, da YLE ni kršila profesionalnih standardov. Vse delajo, da se njihovi kiksi pometejo pod preprogo.
Vse to pa dejansko kaže, da je YLE pod vodstom Jungerja vodila, ne v celoti, ampak za nekatere "naročene primere", nekredibilno novinarsko politiko, ki je na koncu pripeljala do njegove zamenjave. Jungerjev mandat se sicer res izteka maja letos, vendar je bila odločitev o njegovi zamenjavi sprejeta predčasno. Vsem je bilo tudi znana Jungerjeva želja, da mandat ponovi.
Skratka ni vse "sveto" kar se objavlja in dela pri nas na Finskem. Finska je imela sama v lanskem letu velike probleme z afero okoli financiranja političnih strank, in je tudi na svetovni lestvici držav z najnižjo stopnjo zaznane korupcije zdrsnila iz vodilnega na peto mesto."Vanti Vaatti -----------> beri BG, ZČ, JT!

23. februar 2010, ob 16:54:09
baldrick        

odgovor na komentar uporabnika znan :

> pa sej sem ti na dolgo in široko dol razložil očitno manipulacijo! najprej sam zapiše, da je vaatti vir, potem se obsesivno obesi na ta psevdonim in naenkrat spodaj kar privzame, da je ta vati novinar. cel odstavek posveti trditvi, da je ta novinar sploh ne obstaja. kr neki. tekst sds sploh ne temelji na predpostavki, da ga je napisal novinar, ampak vir. zakaj vztrajanje v dokazovanju nepristnosti podpisa, če je pa itak v novinarstvu normalno operiranje z viri in psevdonimi pod članki?
> namesto, da bi dokazoval neresnične trditve, nam že v naslovu postreže z naj bi, v tem slogu nadaljuje "so si v SDS verjetno privoščili manipulacijo."
>
> VERJETNO????
>
> v glavnem vse njegove trditve so v bistvu njegovo mnenje, v ključni točki celo operira z besedo poanta(kot ključna poanta je poudarjeno), torej njegova osebna interpretacija sdsovega teksta! katastrofa!!!
>
> K A T A S T R O F A!!!
>
> baldrick, kolk rabiš, da ti potegne? res sem zaprepaden nad vašo dovzetnostjo za manipulacijo

LOL

Dokazoval neresnične trditve? Saj ti jih je s citiranjem uglednih finskih časnikov in imen, ne izmišljenih.

Nakazal je, da trditve Vantija niso ravno mainstream mišljenja v finskih časnikarskih krogih oziroma da to ni nikomur padlo na pamet.

je pa priročno za SDS, najpoštenejšo stranko na svetu, pa i šire.

23. februar 2010, ob 16:48:52
Vanti Vaati

znan, uskomaton näyttöä manipuloinnin jossa manipuloija käytettiin alttiiksi manipulaattori, joka kirjoitti artikkelin kaikkein välitetään välitetään ja valehtelee verkkosivuilla.

23. februar 2010, ob 16:46:10
znan

jaja, poldek, ful smešno.

23. februar 2010, ob 16:44:51
Vanti Vaati

Lisäksi meidän hiihtäjiä nykyään niin Nabil teille, että ne perse helvetti jonkin aikaa.

23. februar 2010, ob 16:42:58
znan

pa sej sem ti na dolgo in široko dol razložil očitno manipulacijo! najprej sam zapiše, da je vaatti vir, potem se obsesivno obesi na ta psevdonim in naenkrat spodaj kar privzame, da je ta vati novinar. cel odstavek posveti trditvi, da je ta novinar sploh ne obstaja. kr neki. tekst sds sploh ne temelji na predpostavki, da ga je napisal novinar, ampak vir. zakaj vztrajanje v dokazovanju nepristnosti podpisa, če je pa itak v novinarstvu normalno operiranje z viri in psevdonimi pod članki?
namesto, da bi dokazoval neresnične trditve, nam že v naslovu postreže z naj bi, v tem slogu nadaljuje "so si v SDS verjetno privoščili manipulacijo."

VERJETNO????

v glavnem vse njegove trditve so v bistvu njegovo mnenje, v ključni točki celo operira z besedo poanta(kot ključna poanta je poudarjeno), torej njegova osebna interpretacija sdsovega teksta! katastrofa!!!

K A T A S T R O F A!!!

baldrick, kolk rabiš, da ti potegne? res sem zaprepaden nad vašo dovzetnostjo za manipulacijo

23. februar 2010, ob 16:41:23
Vanti Vaati

Jotkut todella uskovat minun olemassa. Olen erittäin kunnioitettu ja yritän perustella olemassa.

23. februar 2010, ob 16:40:08
baldrick        

odgovor na komentar uporabnika znan :

> :)))))dobro, dobro, sej če nastaviš tako je še zabavno:))
>
> potič pravi, da je vsebina podobna vsebinam? joj bald, zdej si pa me!!! evo, potičev kamen si dokončno postavu na debato!
>
> fertig:)))

zakaj, praviš da nizkotno manipulira? z nizkotno manipulacijo? ker si je drznil preverjati obstoj Vatija? ker si je drznil preverjati trditve in jih primerjati z drugimi odzivi?

in ravno na SDS spletni strani se povezuje menjava direktorja z afero patrija, ki je tako grdo označila šefa SDS za lažnivca, manipulanta in podkupljivca?

postavljaš etično in moralno sodbo?

veš, na balkanu pravijo - što je babi milo, to se babi snilo...

23. februar 2010, ob 16:29:01
znan

:)))))dobro, dobro, sej če nastaviš tako je še zabavno:))

potič pravi, da je vsebina podobna vsebinam? joj bald, zdej si pa me!!! evo, potičev kamen si dokončno postavu na debato!

fertig:)))

23. februar 2010, ob 16:24:11
baldrick        

odgovor na komentar uporabnika znan :

> bald, članek kot je ta, privabi na moja usta pomilovalen nasmešek. zate je pač kredibilen. kva čmo, svet je lep, ker je različen.
> potič pa ni prasec, je pač manipulator, uspešen.
> :)

lej, ne boš se izmotal. ne moreš, sam veš. te pa občudujem ker si tko vztrajen.

Potič je lepo napisal, da je vsebina podobna vsebinam, ki jih je podpisoval Vid Videc v brezplačnikih.

ta vsebina je objavlejna na uradni spletni strani SDS. jaz jo jemljem kot uradno stališče SDS.

23. februar 2010, ob 16:21:29
znan

bald, članek kot je ta, privabi na moja usta pomilovalen nasmešek. zate je pač kredibilen. kva čmo, svet je lep, ker je različen.
potič pa ni prasec, je pač manipulator, uspešen.
:)

23. februar 2010, ob 16:19:06
baldrick        

odgovor na komentar uporabnika znan :

> men je čist vse jasn. ta članek trdi, da sdsovci lažejo. to pa počenja na način, ki sem ga opisal, bom kar direkten: Z LAŽJO in MANIPULACIJO. torej ni kredibilen.
>
> to, da se je šel resen časnik šlepat na pr stran politične stranke na tak način je pa , bravo bald, nivo lady.
>
> ti pa spet: "od političnih strank se ponavadi pričakuje, da stojijo za objavami na svojih uradnih medijih."
> ------------------
> sej stojijo. kaj bi še rad? resnice pa ne poznamo, anede? kako veš, da ni noben medij pisal tega, kar navaja vati kurac na sds strani? znaš finsko? za kolkrtolk relevantno sliko je ta članek enostavno nula.
>
> sploh pa, velik preveč energije za se prepirat okol oslove sence, 157 komentarjev!!!
>
> ajd
>
>
> daso, teb pa logika ni glih frendica, pozdrav:)

ha ha ha, ti popuščajo živci? boš moral počasi prinzati, da lažejo in manipulirajo, ampak potem ti gre pa tudi tvoja alternativa k vragu... in potem ostaneš brez... ojej...

ja, zato je pa Potič prasec, ki je napisal, da je sestavek na SDS spletni strani najverjenteje izmišljotina.

ha ha ha... don't kill the messenger!

23. februar 2010, ob 16:16:08
Kautsky

>baldrick
>| 23.02.2010 | 16:13:22
>izmotavati?
>laž št.1: na zaslišanju mi niso povedali, česa sem osumljen in nisem videl nobenih obremenilnih dokumentov.
>po tednu dni se na podlagi izjave preiskovalca premisli in pove, da se je spomnil, da so mu povedali, česa je
>osumljen. in spomni se tudi, da mu je bilo predloženo več obremenilnih dokumentov.
>tole je tkole na hitr, samo ena dokazana laž.

Ja, izmotavanje ;)

23. februar 2010, ob 16:15:15
baldrick        

odgovor na komentar uporabnika Kautsky :

> >dasdas
> >| 23.02.2010 | 15:37:09
> >Da On laže kot pes, istočasno pa zahteva, da se ga obravnava nedolžnega.
>
> Ej, ustavi konje! To, da laže, mu je treba dokazati, sicer, kot sva zgoraj dorekla (ali nisva?), se privzame, da ne laže...
> Mu je kdo dokazal, da laže?
> (Če se zna pa dobro izmotavati, pa to ni njegov problem. Je pač treba dobiti boljše dokaze.)

izmotavati?

laž št.1: na zaslišanju mi niso povedali, česa sem osumljen in nisem videl nobenih obremenilnih dokumentov.
po tednu dni se na podlagi izjave preiskovalca premisli in pove, da se je spomnil, da so mu povedali, česa je osumljen. in spomni se tudi, da mu je bilo predloženo več obremenilnih dokumentov.

tole je tkole na hitr, samo ena dokazana laž.

23. februar 2010, ob 16:13:22
znan

men je čist vse jasn. ta članek trdi, da sdsovci lažejo. to pa počenja na način, ki sem ga opisal, bom kar direkten: Z LAŽJO in MANIPULACIJO. torej ni kredibilen.

to, da se je šel resen časnik šlepat na pr stran politične stranke na tak način je pa , bravo bald, nivo lady.

ti pa spet: "od političnih strank se ponavadi pričakuje, da stojijo za objavami na svojih uradnih medijih."
------------------
sej stojijo. kaj bi še rad? resnice pa ne poznamo, anede? kako veš, da ni noben medij pisal tega, kar navaja vati kurac na sds strani? znaš finsko? za kolkrtolk relevantno sliko je ta članek enostavno nula.

sploh pa, velik preveč energije za se prepirat okol oslove sence, 157 komentarjev!!!

ajd


daso, teb pa logika ni glih frendica, pozdrav:)

23. februar 2010, ob 16:09:40
baldrick        

znan, pa kaj ti ni jasn?

kredibilnost strani in stranke se kaže tudi v takšnih sestavkih. al misliš, da lahko najmočnejša opozicijska stranka na svoji spletni strani norce brije iz bralcev in javnosti?

od političnih strank se ponavadi pričakuje, da stojijo za objavami na svojih uradnih medijih. in objave na njihovih medijih veljajo za uradna stališča stranke, ne pa za pavlihovo pratiko.

Seveda nimam nič proti, če soglasno sklenemo postaviti spletno stran SDS na nivo požareporta, lady in ostalih rumenih strani...in celo politično stranko na ta nivo.

23. februar 2010, ob 15:56:54
Kautsky

>dasdas
>| 23.02.2010 | 15:37:09
>Da On laže kot pes, istočasno pa zahteva, da se ga obravnava nedolžnega.

Ej, ustavi konje! To, da laže, mu je treba dokazati, sicer, kot sva zgoraj dorekla (ali nisva?), se privzame, da ne laže...
Mu je kdo dokazal, da laže?
(Če se zna pa dobro izmotavati, pa to ni njegov problem. Je pač treba dobiti boljše dokaze.)

23. februar 2010, ob 15:41:20
Neznan

Valda znan, da si bil kristalno jasen. Zato pa sem šel zbrat vse poste in pokazal jasne in boleče očitne nelogičnosti.

Tam pod plusi je vse lepo razloženo (z voščenkami). Tko po pravici povedano, pri članku in odzivu na članek, si ravno ti tisti, ki najbolj manipulira.

23. februar 2010, ob 15:41:07
Neznan

Kautsky
| 23.02.2010 | 15:18:42

>dasdas
>| 23.02.2010 | 14:13:05
>Če se že gremo sodišče z zavedanjem, da je osumljeni nedolžen dokler sodišče izreče obsodilne sodbe,
>potem je pač treba upoštevat tudi še ene par pravil pri sojenju. Laganje je no no.

Ja, jasno. Ampak o čem pravzaprav govoriš? Laganje je treba dojazati. Laganje, krivda - dokazati! Predpostavlja se, da je vsakdo nedolžen in da ne laže, dokler mu ne dokažejo nasprotnega!
O čem torej govoriš?
+++++++++++++++++++++

Da On laže kot pes, istočasno pa zahteva, da se ga obravnava nedolžnega. Pri SDSu se grejo čisto deskreditacijo hiše YLE in to na tako očiten način vreden Požarja ali brezplačnikov, folk pa to pogoltne.

23. februar 2010, ob 15:37:09
znan

jaja, das, variante vključujejo tudi možnost, da je sds tekst vic. vse možnosti so na mizi, v tem je poanta brezveznosti, nesmiselnosti gornjega članka, got it?

bald, to vela tud zate, če bi rad kopipejstal.

23. februar 2010, ob 15:36:15
znan

uhh, si težek. vprašanje, kdo se smeši. lej , jest sem bil dovolj jasen v postih dol. kristalno jasen. vir, novinar, psevdonim, informacije, variante, vse razloženo. non c'e' peggior sordo di chi non vuol sentire.

rajš se vpraši zakva je naslov v obliki vprašanja in ne trditve, ki bi suvereno zanikala sds.

a ti ponovim, tokrat v trdilni obliki, da je finski vir resnična finska oseba in da je podpis samo psevdonim? za konec pa še to:

"kredibilnost sestavka se veže na medij, na katerem se sestavek nahaja, izide, prikaže."
-------------------------------

ej, lepše sam sebi nebi mogel razložit! ne rabiš pomoči.

če pa hočeš samo janšo po defoltu napadat, pa dej.

23. februar 2010, ob 15:34:18
Murray

dasdas | 23.02.2010 | 14:42:43
Hihih, enmu sam prst pokažeš in takoj se drugi postavi v bran. Podobno se obnašajo psi čuvaji, sploh bullmastifi, ki so znani po zaščiti gospodarja.

Moje vprašanje je bilo napačno, pravilno bi bilo; če sta Binko in NaziO partnerja, kdo od teh je dildonosec in kdo bullmastif. Jest bi stavil, da dildo nosi NaziO. Bine je pač večna žrtev.

Horuk se pa zgleda samo na vsake toliko zaželi malce nenavadne ljubezni.
----------------------------
Ker se izmikaš odgovoru, izgleda, da še vedno nisi našel svoje matere ss počepače.
Imaš vsaj toliko sreče, da veš kje lahko prižgeš svečo avojemi fatru - ss uslužbencu.... Če veš?

23. februar 2010, ob 15:33:40
Neznan

Znan, tlele mam zbrano vso bedarijo, ki si jo zapisal pod ta članek. Bom šel kar po vrsti, da ne bo spet, da sem kaj narobe dojel.

znan
| 23.02.2010 | 12:15:51

ne razumem, kaj ima novinar za komentirat spletno stran politične stranke. politična stranka lahko uporablja vse mogoče medijske trike, ki jih želi, ni zavezana nobenemu novinarskemu kodeksu, torej je ta gornji članek popolnoma nesmiseln.kaj mene sploh briga, kaj na sds strani kracajo. mene zanimajo dejstva o aferi, te pa zahtevam od vas novinarjev. nesposobneži.
potić, sprav se spat, ker nimaš pojma od pojma.

podn od novinarstva.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tule sem te že vprašal zakaj novinar ne bi smel pokomentirati bedarije največje opozicijske stranke?


znan
| 23.02.2010 | 12:22:39
ah, dej baldrick, na celi črti vas zajebavajo sdsovci, ruknejo gor en tekst, podpisan z vid videl po finsko in pol novinarski luzerji kao najresnejšega časnika slovenije potegnejo trnk ko največji gumpci. in vi zvesto za njimi, beda!
najbrž se vam zdej smejejo tam za compom pr sds.si.
najresnejši časnik maj es!
podn.
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Aha, se pravi, da je SDS zavestno objavila bedarijo zato, da se bojo novinarji ujeli na trnek.

OK, sam sicer to drugače vidim, ampak naj ti bo.

znan
| 23.02.2010 | 12:38:53
tovariš mens, medijski triki pa to... vaši rdeči vzorniki vam po partijskem sistemu podtikajo lutke na volitvah, da sploh ne veste koga volite, za volilno kampanijo pa malce pranja glave s kakšno aferico, da se še cincajoče ovčke zahakla....le tako naprej, tovariš švejk mens sana! beeeee
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Po partijski metodi podtikajo dummye? A pol je tud dummy zapis SDSa partijsko podtikanje?

znan
| 23.02.2010 | 13:08:57

a ste vi normalni? a ste sploh prebrali članek?đizas, sej ste ko zombiji lačni krvi!
v članku ni nič takega, ki bi si zaslužilo kakršnokoli pozornost, get it?

(ja bald,vredno obsodbe!! škandal! ker pamži na sds strani napišejo članek v čistem stilu dela si. in se igrajo z narodovo naivno nedolžnostjo, se strinjam! obsodimo! dejdejdej, bald calm down.)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kako, da si ne zasluži pozornosti? Zakaj pa je potem članek bil objavljen če ne zaradi tega, da bi šokiral? Celo sam praviš, da je bil lansiran namerno, da se bojo nanj ujeli novinarji.

Kje je problem, če so se novinarji ujeli na članek katerega namen je bil vzbuditi pozornost novinarjev?

znan
| 23.02.2010 | 13:18:11
baldrick, kašno verodostojnost? kako pa veš, da ni vse res , kar pišejo.. ker ti potić reku?in zdej?a zdej bi se ti spuščal v notranjepolitični boj na finskem al kva? matti reče a, heikko mu odgovori b. in ti boš preko simultanega prevoda tle komentiral al kva? dej nehi, vse skp smešno tole...
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zato, ker noben razen SDS-a o zamenjavi urednika ne piše kot odstavitvi.

znan
| 23.02.2010 | 14:07:04
bolj jasno začne z "virom" in zaključi z "tajni finski novinar". manipulacija par excellence za naivne rdeče vernike željne janševe krvi. uporabljajo metode prejšnjega sistema, vi pa tega niti ne opazite. porazno.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Čaki, praviš, da je On namerno lansiral članek in sedaj se čutiš zakaj so vsi zagrabili za to kost?

Ker je On sam to hotel, recimo. Še sam to praviš. Znan, kaj ti je danes?

znan
| 23.02.2010 | 14:02:27
seveda si to naredil. lej:
potić:"Pod članek je podpisan domnevni avtor Vanti Vaatti, kar naj bi bralce spletne strani SDS utrdilo v prepričanju, da je vir kredibilen. Domnevni Vaatti..."
potić kar arbitrarno zaključi, da je to finski novinar. na kraj pameti tebi ne pride, da je pač to mogoče samo finski vir, ki ni dovolil uporabe svojega imena, zato je tekst pač podpisan z psevdonimom. finskim, ker je vir očitno finski.popolnoma normalno v novinarstvu.(vrh vsega, pomisli, da če bi hoteli speljat stvar kot potič insinuira, bi si izmislili kredibilno finsko ime, ane.)
torej manipulacija je mogoče potićeva, vi pa vsi nasedete in komentirate tekst, kot da gre res za manipulacijo,kot pravi rdeči piščanci, žal tudi ti.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tole sem ti ravnokar očital. Ti težiš Potiču, ker je domneval, da je Vaatti finski novinar.

Mogoče pa je On hotel, da pri delu domnevajo, da je Vaati finski novinar. Itak pa se delaš norca, članek SDSa je čisto nabijanje, ki ga ne more potrdit nihče in je v nasprotju s tistim kar pišejo tuji mediji, ampak to zate očitno ni problematično. Problematično je, ker je Potič domneval, da je Vaati novinar. LOL

znan
| 23.02.2010 | 14:42:15
baldrick, do sedaj je edina manipulacija potičeva. na koncu celo poizveduje za "novinarjem", da bi,kot je nizkotno naprtil sdsu " bralce spletne strani delo si. utrdilo v prepričanju, da je vir pod psevdonimom vanti vaatti novinar", gor je pa samo o viru govoril. in to je zate kredibilen članek? čestitam!če ti to ni jasno, pol ti jest ne morem pomagat

ste pač dovzetni za manipulacije, kar me, kot veš, itak ne preseneča....
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Malo višje trdiš, da je SDS namerno manipulirala, da bi se le kdo ujel na trnek. Sedaj pa trdiš, da manipulira le Potič?????

Dej se odloči kva hočeš povedat.Sorry za predolgo klobaso, ampak za znana je pač treba stvari narisati. In to z voščenkami.

23. februar 2010, ob 15:31:30
baldrick        

lej, nehi se smešit.

kredibilnost sestavka se veže na medij, na katerem se sestavek nahaja, izide, prikaže.

SDS je najmočnejša opozicijska parlamentarna stranka in njen splet in sporočila tam se jemljejo kredibilno sorazmerno z resnostjo in kredibilnostjo stranke.

Če novinar največjega slovenskega dnevnika komentira zapis na spletni strani največje opozicijske parlamentarne stranke, to pomeni, da daje tej stranki neko politično težo.

Politično težo pa tej stranki dajejo tudi zapisi na njeni spletni strani.

Če bo bojavljala šale in podpisovala šaljivce, naj to nedvoumno označi kot šalo, sicer bo pač narobe razumljena.

In priznam, da takšnih šal SDS in Janeza Janše ne razumem. Še manj pa tiste šale o Patrijah, o izgubljenem in spet najdenem spominu itd...

23. februar 2010, ob 15:24:07
Kautsky

>dasdas
>| 23.02.2010 | 14:13:05
>Če se že gremo sodišče z zavedanjem, da je osumljeni nedolžen dokler sodišče izreče obsodilne sodbe,
>potem je pač treba upoštevat tudi še ene par pravil pri sojenju. Laganje je no no.

Ja, jasno. Ampak o čem pravzaprav govoriš? Laganje je treba dojazati. Laganje, krivda - dokazati! Predpostavlja se, da je vsakdo nedolžen in da ne laže, dokler mu ne dokažejo nasprotnega!
O čem torej govoriš?

23. februar 2010, ob 15:18:42
znan

kaj pa, da Vanti Vaati ni resničen? Da noben finec ni niti približno vezal menjave direktorja z afero patria?
-----------------

a ja? kako to veš? (vidim da nisi nič razumel)

da je njihov zapis izmišljotina, ker je precej drugačen od tega, kar se na Finskem o tem piše?
------------------
izmišljotina ali precej drugačno? odloč se, ker druga varianta spada pod strankin pr.

sej to veš ne?al ne?

daso, preberi spodnje poste, preden kracaš, prosm.

23. februar 2010, ob 15:06:41
Neznan

O LOL, znan skuša povedat, da je Delo nemoralno, ker je Potič predvideval, da je SDS objavil besede novinarja Vaatti-ja. Bedarije v objavljenem članku, ki so v totalnem nasprotju z vsem kar piše po tujih časopisih so pa le demokratični prijemi. Hahahaha...


p.s. Od kdaj je konec mandata isto kot odstavitev?

23. februar 2010, ob 14:59:59
baldrick        

ROTFL...

insinuira SDSu?

kaj pa, da Vanti Vaati ni resničen? da je njihov zapis izmišljotina, ker je precej drugačen od tega, kar se na Finskem o tem piše? Da noben finec ni niti približno vezal menjave direktorja z afero patria?

da je povezava menjave direktorja Yle z afero patria samo mokre sanje SDS in generalisimusa?

kaj insinuira?

pa ja ne boš trdil, da so zapisi na spletni strani SDS irelevenantni, da so itak lažnivci, paglavci in manipulatorji?

23. februar 2010, ob 14:56:52
znan

maš pa trd kolk!

ja, nizkotno insinuira to sdsu, v bistvu pa to skoz celoten članek z vami počenja. to je finta. razumeš?

zdej, tak članek nima nobene kredibilnosti in kar se mene tiče, je v svojih navajanjih finskih virov a(matti)popolnoma pristranski. kot sem ti dol napisal, bi rad videl kaj bi odgovodil finski vir b(heikko)?
in smo pri komentiranju notranje finske politike...brez veze...

zaključen krog.

23. februar 2010, ob 14:50:55
baldrick        

odgovor na komentar uporabnika znan :

> baldrick, do sedaj je edina manipulacija potičeva. na koncu celo poizveduje za "novinarjem", da bi,kot je nizkotno naprtil sdsu " bralce spletne strani delo si. utrdilo v prepričanju, da je vir pod psevdonimom vanti vaatti novinar", gor je pa samo o viru govoril. in to je zate kredibilen članek? čestitam!če ti to ni jasno, pol ti jest ne morem pomagat
>
> ste pač dovzetni za manipulacije, kar me, kot veš, itak ne preseneča....

nizkotno naprti...

kaj pa ti danes kadiš? LOL! nizkotno...ROTFL...

23. februar 2010, ob 14:44:57
Neznan

Hihih, enmu sam prst pokažeš in takoj se drugi postavi v bran. Podobno se obnašajo psi čuvaji, sploh bullmastifi, ki so znani po zaščiti gospodarja.

Moje vprašanje je bilo napačno, pravilno bi bilo; če sta Binko in NaziO partnerja, kdo od teh je dildonosec in kdo bullmastif. Jest bi stavil, da dildo nosi NaziO. Bine je pač večna žrtev.

Horuk se pa zgleda samo na vsake toliko zaželi malce nenavadne ljubezni.

23. februar 2010, ob 14:42:43
znan

baldrick, do sedaj je edina manipulacija potičeva. na koncu celo poizveduje za "novinarjem", da bi,kot je nizkotno naprtil sdsu " bralce spletne strani delo si. utrdilo v prepričanju, da je vir pod psevdonimom vanti vaatti novinar", gor je pa samo o viru govoril. in to je zate kredibilen članek? čestitam!če ti to ni jasno, pol ti jest ne morem pomagat

ste pač dovzetni za manipulacije, kar me, kot veš, itak ne preseneča....

23. februar 2010, ob 14:42:15
Murray

dasdas | 23.02.2010 | 10:23:41
Če je NaziO očka Bine pa mami; je horuk paru otrok ali pes?
----------------------------
Lej ga, lej, čefurja, arijskega.
Kaj si našel svojo ss mater počepačo?

23. februar 2010, ob 14:34:10
baldrick        

odgovor na komentar uporabnika znan :

> bolj jasno začne z "virom" in zaključi z "tajni finski novinar". manipulacija par excellence za naivne rdeče vernike željne janševe krvi. uporabljajo metode prejšnjega sistema, vi pa tega niti ne opazite. porazno.

dej ne bodi pameten.

gre za eklatantno manipulacijo in zavajanje in to je potrebno na glas in jasno povedat in napisat.

razen če meniš, da spletna stran neke marginalne stranke sploh ni relevantna in da je stranka tako ali tako BW.

no kakorkoli, ta stranka, ki si na svoji platni strani privošči takšne manipulacije, ima v DZ 28 poslancev - očitno šaljivcev.

lahko pa seveda rečeš še, da je vse to v okviru demokratičnih mehanizmov.

23. februar 2010, ob 14:18:11
Neznan

Bine
| 23.02.2010 | 13:34:52

dasdas | 23.02.2010 | 10:23:41
Če je NaziO očka Bine pa mami; je horuk paru otrok ali pes?
. . .
Pes, ki ti jebe mater nacistično konkubino in dela take škarte, kot so jih na tvoji materi delali nacisti, medtem, ko se je dedek skrival v hosti in dobil po vojni kmetijo in švabskega pankrta.
+++++++++++++++++++++++++++

Kakšno razburjenje zaradi nepomembne napake. Bom popravil.


Če je Bine očka NaziO pa mami; je horuk paru otrok ali pes?

23. februar 2010, ob 14:15:03
Neznan

Kautsky
| 23.02.2010 | 13:21:56

Kolikor jaz vem - ne! (Vpliv ameriškega filma?)
Ampak to nima veze z ničimer.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dobr, zdej ne vem ali se pri nas tudi prisega na biblijo ali kaj podobnega, nima veze. Krivo pričanje je kaznivo.

289. člen KZ

(1) Priča, izvedenec, cenilec, prevajalec ali tolmač, ki pred sodiščem, v postopku o prekršku, v postopku parlamentarne preiskave, v postopku za ugotavljanje kršitev delovnih obveznosti ali drugih kršitev delovne discipline, v drugem disciplinskem ali upravnem postopku po krivem izpove, izvedenec ali cenilec, ki da krivo pisno mnenje ali prevajalec, ki da lažni pisni prevod, se kaznuje z zaporom do dveh let.
(2) Enako se kaznuje stranka, ki je pri dokazovanju z zaslišanjem strank v pravdnem, nepravdnem, izvršilnem ali upravnem postopku po krivem izpovedala, in je sodišče ali drug pristojni organ na to izpovedbo oprlo svojo odločbo v tem postopku.
(3) Za krivo izpovedbo v kazenskem postopku, se storilec kaznuje z zaporom do treh let.
(4) Če ima dejanje iz prejšnjega odstavka posebno hude posledice za obdolženca, se storilec kaznuje z zaporom od šestih mesecev do petih let.
(5) Če storilec prostovoljno prekliče svojo krivo izpovedbo, preden se izda dokončna odločba, se kaznuje z denarno kaznijo, sme pa se mu tudi odpustiti kazen.

Če se že gremo sodišče z zavedanjem, da je osumljeni nedolžen dokler sodišče izreče obsodilne sodbe, potem je pač treba upoštevat tudi še ene par pravil pri sojenju. Laganje je no no.

23. februar 2010, ob 14:13:05
znan

seveda prednajči naivni dobri tovariš švejk sana. on ko vidi rdeče, romantično zapre oči in nežno nagne glavico:)))

23. februar 2010, ob 14:10:18
znan

bolj jasno začne z "virom" in zaključi z "tajni finski novinar". manipulacija par excellence za naivne rdeče vernike željne janševe krvi. uporabljajo metode prejšnjega sistema, vi pa tega niti ne opazite. porazno.

23. februar 2010, ob 14:07:04
znan

seveda si to naredil. lej:

potić:"Pod članek je podpisan domnevni avtor Vanti Vaatti, kar naj bi bralce spletne strani SDS utrdilo v prepričanju, da je vir kredibilen. Domnevni Vaatti..."

potić kar arbitrarno zaključi, da je to finski novinar. na kraj pameti tebi ne pride, da je pač to mogoče samo finski vir, ki ni dovolil uporabe svojega imena, zato je tekst pač podpisan z psevdonimom. finskim, ker je vir očitno finski.popolnoma normalno v novinarstvu.(vrh vsega, pomisli, da če bi hoteli speljat stvar kot potič insinuira, bi si izmislili kredibilno finsko ime, ane.)

torej manipulacija je mogoče potićeva, vi pa vsi nasedete in komentirate tekst, kot da gre res za manipulacijo,kot pravi rdeči piščanci, žal tudi ti.

23. februar 2010, ob 14:02:27
Neznan

crni kos | 23.02.2010 | 12:59:17
Bine | 23.02.2010 | 11:48:22

Bine, Mija je malo teži slučaj, misli da živi u Indiji i da je Božica,
nažalost u Sloveniji je jedna obična KRAVA.
Mija, Mija, ti si vrijedna sažaljenja.
. . .
Crni kos, Mia ni krava nego ti je brko po istrsko bi mu rekli BOŠKARIN ali po naše vol. Tudi za bika je preveč neumen in s tistim rogovjem ne more skoraj v nobeno štalo, razen tole, ki je v delo.si.
Glede najinega skupnega "brata" AVATARJA" pa upoštevaj, da je nekje od Vranja, kakor tudi VELIKA večina slovensko pišočih "levih" komentatorjev. Izdaja jih ali pravopis, ali besedni zaklad in uporaba neslovenskih besed.Čeprav se delajo, da so študirani, so pogosto navadni duhovni primitivci, volivci levice, ki jim nudi zatočišče za volilne glasove.
Znanja se da naučiti, z dušo se moraš pa roditi. Ni vsem dana človeška, vse preveč je napadalnih bulmastifov. Po tem jih najlažje prepoznaš.

23. februar 2010, ob 13:59:37
koperan

EVA, škoda tvojega lepega imena, da bruhaš tako grde besede človeku, ki njegovega karakterja sploh ne poznaš. BESEDE Iskanje namišljenih nasprotnikov,bolesno zafrustriran, mašcevalen, zlorabljen v otroštvu,
zaslepljeni volilci, diktater. Take izreki so bili uporabljeni od 41-91 leta, morda si sama take oznake ta čas , upurabljala, da še danes te besede zlorabljaš na človeku, ki drugače misli. Če bi kaj vedela o enakopravnosti
in sožitju ljudi, ne bi spletkarila, še manj se razumeš v politiko samo ene "resnice", ki jo z lahkoto oponašaš v tvojem prispevku. Daj tvoje lepo ime v prazno glavo.

23. februar 2010, ob 13:57:53
baldrick        

odgovor na komentar uporabnika znan :

> baldrick, kašno verodostojnost? kako pa veš, da ni vse res , kar pišejo.. ker ti potić reku?in zdej?a zdej bi se ti spuščal v notranjepolitični boj na finskem al kva? matti reče a, heikko mu odgovori b. in ti boš preko simultanega prevoda tle komentiral al kva? dej nehi, vse skp smešno tole...

_______________________

a si mogoče videl, da sem komentrial vsebino zapisa?

komentiram dejstvo, da so na SDS strani objavili nek komentar, ki so podkrepili z izmišljenim podpisom finskega avtorja.

pametnemu to pove dovolj o verodostojnosti SDS.

Vid Videc.

23. februar 2010, ob 13:51:31
Kautsky

>MENS SANA
>| 23.02.2010 | 13:33:18
>znan | 23.02.2010 | 13:18:59
>ja mens , plagiat. bravo, bravo. oster um.
>xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
>Je rekel čipiran enoceličar - in ostal živ!
>Probajte drugače, tole je bilo slabo!

Daj, MENS SANA, ne biti smešen! Tisto je bil očiten sarkazem. Plagiat je vendar nekaj drugega.

23. februar 2010, ob 13:38:13
znan

tovariš švejk sana, a bi prosm nehal z osebnimi nizkotnimi žaljivkami? sej ste ja dostojen gospod poznih let. vaša bebava ihta v pomanjkanju argumentov ne opravičuje vašega infantilnega cviljenja v moje uho.

kej prjavte.

23. februar 2010, ob 13:38:06
Neznan

dasdas | 23.02.2010 | 10:23:41
Če je NaziO očka Bine pa mami; je horuk paru otrok ali pes?
. . .
Pes, ki ti jebe mater nacistično konkubino in dela take škarte, kot so jih na tvoji materi delali nacisti, medtem, ko se je dedek skrival v hosti in dobil po vojni kmetijo in švabskega pankrta.

23. februar 2010, ob 13:34:52
MENS SANA

znan | 23.02.2010 | 13:18:59
ja mens , plagiat. bravo, bravo. oster um.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Je rekel čipiran enoceličar - in ostal živ!
Probajte drugače, tole je bilo slabo!

23. februar 2010, ob 13:33:18
delojrs

ne samo finska rtv tudi premier finske-ki naj bi po udbomafijskih reklamah bila vzor nepodkupljivosti je pred odstopom kot poroča frankfurter al.z.2.2.10 na celostranski reportaži!

23. februar 2010, ob 13:32:35
Murray

MENS SANA | 23.02.2010 | 12:22:24
znan | 23.02.2010 | 12:15:51 ne razumem, kaj ima novinar za komentirat spletno stran politične stranke. politična stranka lahko uporablja vse mogoče medijske trike, ki jih želi, ni zavezana nobenemu novinarskemu kodeksu......
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
RE:
Glej, tudi med vojaki velikega se najde kak poštenjakar ki javno prizna da njegova stranka uporablja vse mogoče medijske trike, ki jih želi
----------------------------
Da, da, za razliko od prdečih seratorjev, ki ne priznajo, pa da jih jebeš....

23. februar 2010, ob 13:32:28
Neznan

Kje je point, da lansira čiste laži?
. . .
V tem, da se jih je naučil, nekaj na poti v Jajce, nekaj med velikim pokom.

23. februar 2010, ob 13:30:13
Kautsky

>dasdas
>| 23.02.2010 | 13:20:04
>Sam mal, je res, da mora človek priseči, da ne bo lagal, ko se zagovarja na sodišču?

Kolikor jaz vem - ne! (Vpliv ameriškega filma?)
Ampak to nima veze z ničimer.

23. februar 2010, ob 13:21:56
Neznan

Kautsky
| 23.02.2010 | 13:11:26

>dasdas
>| 23.02.2010 | 12:09:56
>Zakaj si On izmišlja avtorje ter zgodbice, če ni storil nič napačnega? Kaj nima nikakršnega dokaza s katerim bi
>dokazoval nedolžnost?

Ta je pa res mimo! Dokazuje se krivda, ne nedolžnost. Nedolžnost je privzeta!!!!
++++++++++++

Sam mal, je res, da mora človek priseči, da ne bo lagal, ko se zagovarja na sodišču?

23. februar 2010, ob 13:20:04
znan

ja mens , plagiat. bravo, bravo. oster um.

23. februar 2010, ob 13:18:59
Neznan

volili Boruta,izvolili Borata
| 23.02.2010 | 13:07:54

dasdas | 23.02.2010 | 12:09:56
volili Boruta,izvolili Borata
| 23.02.2010 | 11:59:54

namesto predstavljanja dokazov o pokupninah komentirajo Potiči spletne strani SDSa...Smeškoti
++++++++++++++++++++++++

LOL, logika vredna jajčeve nagrade.

Zakaj si On izmišlja avtorje ter zgodbice, če ni storil nič napačnega? Kaj nima nikakršnega dokaza s katerim bi dokazoval nedolžnost? Kje je point, da lansira čiste laži?


Adidas,na TV oodaji je bilo rečeno,da si bojda pedofil..Dokaži,da nisi...
+++++++++

LOL, sam ti si pa res mal bogi pri logiki. Ni point, da naj bi se Jajčko moral zagovarjati. Je popolnoma in absolutno jasno, da je nekdo nedolžen dokler se mu krivde na sodišču ne dokaže. To kar počne Jajčko je pa ravno to kar očita drugim, laže kot pes.

23. februar 2010, ob 13:18:39
znan

baldrick, kašno verodostojnost? kako pa veš, da ni vse res , kar pišejo.. ker ti potić reku?in zdej?a zdej bi se ti spuščal v notranjepolitični boj na finskem al kva? matti reče a, heikko mu odgovori b. in ti boš preko simultanega prevoda tle komentiral al kva? dej nehi, vse skp smešno tole...

23. februar 2010, ob 13:18:11
MENS SANA

znan | 23.02.2010 | 13:00:13 RE:
Eh, mensek! Predvsem vem koga NE VOLIM! Pri izbiri me je vedno vodilo načelo "voli manj slabega" Tudi leta 2008 sem tako volil in tudi leta 2012 bom enako!
Kar pa se tiče cincajočih ovčk, te slepo sledijo svojemu velikemu ovnu! Očitno tudi vi! Znamo mi zmensane!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
RE:
- Veliki vodja je na proslavi 15. obletnice samostojnosti junija 2006 prebral govor,ki je plagiat dela Blairovega govora iz leta 1997.

- Veliki znanec je na današnjem forumu zapisal komentar, ki je plagiat dela MENS SANOVEGA komentarja!

Kaj v lastni glavi nimate ničesar, razen sledilnega čipa velikemu vodji!

23. februar 2010, ob 13:16:44
baldrick        

odgovor na komentar uporabnika znan :

> a ste vi normalni? a ste sploh prebrali članek?đizas, sej ste ko zombiji lačni krvi!
> v članku ni nič takega, ki bi si zaslužilo kakršnokoli pozornost, get it?
>
> (ja bald,vredno obsodbe!! škandal! ker pamži na sds strani napišejo članek v čistem stilu dela si. in se igrajo z narodovo naivno nedolžnostjo, se strinjam! obsodimo! dejdejdej, bald calm down.)

eh...

ta članek samo kaže na verodostojnost SDS in njihove politike. a ni dovolj?

pamži na sds strani?

a misliš potem, da je ta stranka tako neresna? aha... jest sm pa mislu, da so oni resna opozicija, ne pa pamži...

23. februar 2010, ob 13:12:00
Kautsky

>dasdas
>| 23.02.2010 | 12:09:56
>Zakaj si On izmišlja avtorje ter zgodbice, če ni storil nič napačnega? Kaj nima nikakršnega dokaza s katerim bi
>dokazoval nedolžnost?

Ta je pa res mimo! Dokazuje se krivda, ne nedolžnost. Nedolžnost je privzeta!!!!

23. februar 2010, ob 13:11:26
Vanti Vaati

odgovor na komentar uporabnika volili Boruta,izvolili Borata :

> dasdas | 23.02.2010 | 12:09:56
> volili Boruta,izvolili Borata
> | 23.02.2010 | 11:59:54
>
> namesto predstavljanja dokazov o pokupninah komentirajo Potiči spletne strani SDSa...Smeškoti
> ++++++++++++++++++++++++
>
> LOL, logika vredna jajčeve nagrade.
>
> Zakaj si On izmišlja avtorje ter zgodbice, če ni storil nič napačnega? Kaj nima nikakršnega dokaza s katerim bi dokazoval nedolžnost? Kje je point, da lansira čiste laži?
>
>
> Adidas,na TV oodaji je bilo rečeno,da si bojda pedofil..Dokaži,da nisi...

Se on oikein, on tarpeen ohittaa vasenkätinen, vaikka tyhmiä lausuntoja!

23. februar 2010, ob 13:09:48
znan

a ste vi normalni? a ste sploh prebrali članek?đizas, sej ste ko zombiji lačni krvi!
v članku ni nič takega, ki bi si zaslužilo kakršnokoli pozornost, get it?

(ja bald,vredno obsodbe!! škandal! ker pamži na sds strani napišejo članek v čistem stilu dela si. in se igrajo z narodovo naivno nedolžnostjo, se strinjam! obsodimo! dejdejdej, bald calm down.)

23. februar 2010, ob 13:08:57
volili Boruta,izvolili Borata

dasdas | 23.02.2010 | 12:09:56
volili Boruta,izvolili Borata
| 23.02.2010 | 11:59:54

namesto predstavljanja dokazov o pokupninah komentirajo Potiči spletne strani SDSa...Smeškoti
++++++++++++++++++++++++

LOL, logika vredna jajčeve nagrade.

Zakaj si On izmišlja avtorje ter zgodbice, če ni storil nič napačnega? Kaj nima nikakršnega dokaza s katerim bi dokazoval nedolžnost? Kje je point, da lansira čiste laži?


Adidas,na TV oodaji je bilo rečeno,da si bojda pedofil..Dokaži,da nisi...

23. februar 2010, ob 13:07:54
Vanti Vaati

odgovor na komentar uporabnika znan :

> ojej, zdej bojo navalili rdeči piščanci. preden se razpočite, jest komentiram naj bi članek na delu, ne sds strani.
>
> veste kaj pomeni naj bi varianta?

znan oikeassa. torjunnassa vasemmistolaiset tarpeen käyttää kaikkia mahdollisia keinoja, samoin kuin vasemmisto ja jäänteitä viime järjestelmä luottaa täysin kaikki sotaharjoitukset heikentää se, joka kertoo totuuden, vain totuuden ja vain totuuden.

23. februar 2010, ob 13:06:05
baldrick        

a dej znan, zdej se ti pa počas že blede.

kako bi onaniral, če bi si LDS privoščil akko tako na svoji strani... skakal bi in tulil o levajzih, o pravi resnici in razkritju itd...

ko pa si to privošči SDS na svoji spletni strani, pa je stranka šaljivcev.

dej nehi, Janša pa šef stranke šaljivcev? a se mu zdi tole smešno? se tebi zdi tole smešno? se tebi zdi smešno, da je 200 miljonski posel pod mednardonim drobnogledom zaradi podkupovanja, da je država slovenija državi finski pošiljala diplomatske depeše, ki so bile le malce manj ostre kot ultimati o takojšnjem razkritju vseh dokazov, discipliniranju novinarjev in TV hiše itd?

Šaljivo?

23. februar 2010, ob 13:00:29
znan

RE:
Eh, mensek! Predvsem vem koga NE VOLIM! Pri izbiri me je vedno vodilo načelo "voli manj slabega" Tudi leta 2008 sem tako volil in tudi leta 2012 bom enako!
Kar pa se tiče cincajočih ovčk, te slepo sledijo svojemu velikemu ovnu! Očitno tudi vi! Znamo mi zmensane!

23. februar 2010, ob 13:00:13
crni kos

Bine | 23.02.2010 | 11:48:22

mija | 23.02.2010 | 11:39:54
. . .
Ti to bledeš ali komu odgovarjaš.

Bi bilo isto, če bi napisal Toto patrija - omladina sračkala.
---------------------------
Bine, Mija je malo teži slučaj, misli da živi u Indiji i da je Božica,
nažalost u Sloveniji je jedna obična KRAVA.
Mija, Mija, ti si vrijedna sažaljenja.

23. februar 2010, ob 12:59:17
MENS SANA

znan | 23.02.2010 | 12:38:53 tovariš mens, medijski triki pa to... vaši rdeči vzorniki vam po partijskem sistemu podtikajo lutke na volitvah, da sploh ne veste koga volite, za volilno kampanijo pa malce pranja glave s kakšno aferico, da se še cincajoče ovčke zahakla....le tako naprej, tovariš švejk mens sana! beeeee
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
RE:
Eh, znanec! Predvsem vem koga NE VOLIM! Pri izbiri me je vedno vodilo načelo "voli manj slabega" Tudi leta 2008 sem tako volil in tudi leta 2012 bom enako!
Kar pa se tiče cincajočih ovčk, te slepo sledijo svojemu velikemu ovnu! Očitno tudi vi! Znamo mi znane!

23. februar 2010, ob 12:58:10
crni kos

AVATAR III | 23.02.2010 | 09:49:54 " Koje ste bre krdelo slovenci , vama nema spasa, stvarno ste dno ! "
--------------------------------------------
Sada bi Slovenci," napokon", trebali znati tko su! Brat Srbin (avatar) je to u svom "stilu" definirao.
Nadam se da nećete dobiti komplekse radi tog BEDAKA.

23. februar 2010, ob 12:55:38
znan

ojej, zdej bojo navalili rdeči piščanci. preden se razpočite, jest komentiram naj bi članek na delu, ne sds strani.

veste kaj pomeni naj bi varianta?

23. februar 2010, ob 12:53:56
Neznan

Iiiii, znan odrašča. Pravkar je spoznal, da tudi On zavaja in laže.

Prej ko slej bo znan tudi spoznal veliko laž, ki ji On reče boj proti komunizmu.


Tole, da Delo ne sem poročat o Njegovih lažeh ter zavajanju mi je precej sumljiva zadeva. Kaj narod nima pravice vedeti kdaj On laže? Je to pluralizacija medijev po Njegovo?

23. februar 2010, ob 12:46:34
no logo

Hm, prej bi rekel da je novinar Jaanzati Janshati

23. februar 2010, ob 12:39:55
znan

tovariš mens, medijski triki pa to... vaši rdeči vzorniki vam po partijskem sistemu podtikajo lutke na volitvah, da sploh ne veste koga volite, za volilno kampanijo pa malce pranja glave s kakšno aferico, da se še cincajoče ovčke zahakla....le tako naprej, tovariš švejk mens sana! beeeee

23. februar 2010, ob 12:38:53
Kautsky

>znan
>| 23.02.2010 | 12:22:39
>ah, dej baldrick, na celi črti vas zajebavajo sdsovci, ruknejo gor en tekst, podpisan z vid videl po finsko

Mater, to pa je stranka in pol! Pravi kerlci! Komaj čakam, da prevamejo oblast, bojo še pol kakšno šaljivo potegnili!

23. februar 2010, ob 12:33:26
znan

ah, dej baldrick, na celi črti vas zajebavajo sdsovci, ruknejo gor en tekst, podpisan z vid videl po finsko in pol novinarski luzerji kao najresnejšega časnika slovenije potegnejo trnk ko največji gumpci. in vi zvesto za njimi, beda!

najbrž se vam zdej smejejo tam za compom pr sds.si.

najresnejši časnik maj es!
podn.

23. februar 2010, ob 12:22:39
MENS SANA

znan | 23.02.2010 | 12:15:51 ne razumem, kaj ima novinar za komentirat spletno stran politične stranke. politična stranka lahko uporablja vse mogoče medijske trike, ki jih želi, ni zavezana nobenemu novinarskemu kodeksu......
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
RE:
Glej, tudi med vojaki velikega se najde kak poštenjakar ki javno prizna da njegova stranka uporablja vse mogoče medijske trike, ki jih želi

23. februar 2010, ob 12:22:24
baldrick        

odgovor na komentar uporabnika znan :

> ne razumem, kaj ima novinar za komentirat spletno stran politične stranke. politična stranka lahko uporablja vse mogoče medijske trike, ki jih želi, ni zavezana nobenemu novinarskemu kodeksu, torej je ta gornji članek popolnoma nesmiseln.kaj mene sploh briga, kaj na sds strani kracajo. mene zanimajo dejstva o aferi, te pa zahtevam od vas novinarjev. nesposobneži.
> potić, sprav se spat, ker nimaš pojma od pojma.
>
> podn od novinarstva.

a dej nehi... se ti zdi? vanti vaatti?

23. februar 2010, ob 12:18:07
Vanti Vaati

odgovor na komentar uporabnika znan :

> ne razumem, kaj ima novinar za komentirat spletno stran politične stranke. politična stranka lahko uporablja vse mogoče medijske trike, ki jih želi, ni zavezana nobenemu novinarskemu kodeksu, torej je ta gornji članek popolnoma nesmiseln.kaj mene sploh briga, kaj na sds strani kracajo. mene zanimajo dejstva o aferi, te pa zahtevam od vas novinarjev. nesposobneži.
> potić, sprav se spat, ker nimaš pojma od pojma.
>
> podn od novinarstva.
Olen samaa mieltä, yhteensä tunnus

23. februar 2010, ob 12:16:53
znan

ne razumem, kaj ima novinar za komentirat spletno stran politične stranke. politična stranka lahko uporablja vse mogoče medijske trike, ki jih želi, ni zavezana nobenemu novinarskemu kodeksu, torej je ta gornji članek popolnoma nesmiseln.kaj mene sploh briga, kaj na sds strani kracajo. mene zanimajo dejstva o aferi, te pa zahtevam od vas novinarjev. nesposobneži.
potić, sprav se spat, ker nimaš pojma od pojma.

podn od novinarstva.

23. februar 2010, ob 12:15:51
Vanti Vaati

Baldrick minulle varastamalla joitakin kommentteja suomeksi, mutta minä näytän hänelle. varmasti kuuluu Punaisen vasemman kamerado

23. februar 2010, ob 12:11:32
Neznan

volili Boruta,izvolili Borata
| 23.02.2010 | 11:59:54

namesto predstavljanja dokazov o pokupninah komentirajo Potiči spletne strani SDSa...Smeškoti
++++++++++++++++++++++++

LOL, logika vredna jajčeve nagrade.

Zakaj si On izmišlja avtorje ter zgodbice, če ni storil nič napačnega? Kaj nima nikakršnega dokaza s katerim bi dokazoval nedolžnost? Kje je point, da lansira čiste laži?

23. februar 2010, ob 12:09:56
baldrick        

odgovor na komentar uporabnika Bob Rock :

> Vanti Vaatti v laponskem narečju pomeni Vsral se Kos

täysin väärin, koska se todella tarkoittaa širko suurin napa hirven jätöksiä, marinoituja kastike socijal puolue

23. februar 2010, ob 12:09:07
baldrick        

odgovor na komentar uporabnika volili Boruta,izvolili Borata :

> namesto predstavljanja dokazov o pokupninah komentirajo Potiči spletne strani SDSa...Smeškoti

Puhtaus olet oikeassa. Liian monet yrittävät jokaisen meidän väärinkäytöstä ja harhaanjohtamista julkisuudesta, siis perustellusti todeta, että todellisuudessa ei ole olennaista näyttöä ja että olemme yhdessä onnistunut peittelemään.
meidän syy!

23. februar 2010, ob 12:06:17
volili Boruta,izvolili Borata

namesto predstavljanja dokazov o pokupninah komentirajo Potiči spletne strani SDSa...Smeškoti

23. februar 2010, ob 11:59:54
anamaritraudl

Vanti Vaatti v laponskem narečju pomeni Vsral se Kos

23. februar 2010, ob 11:50:52
Neznan

Po Googlu:
Vanti Vaatti to pogled navzdol na svetlobo
Po slovensko Vanti Vaati pomeni kukr en "ALKO HLAPONEN"
__________________________________________________

mija | 23.02.2010 | 11:39:54
. . .
Ti to bledeš ali komu odgovarjaš.

Bi bilo isto, če bi napisal Toto patrija - omladina sračkala.

23. februar 2010, ob 11:48:22
mija

HA HA, to je to, SDS in nivo JJ. Novinarsstvo v njihovem stilu, kjer si stvari enostavno izmisliš, dejstva pa ignoriraš. V stilu Rosvite Pesek. Pisuniš in govoričiš pač o stvareh, s katerimi opereš sebe in očrniš druge. To je fuj in fej novinarstvo. In ta zalega nam pridiga o poštenosti.

23. februar 2010, ob 11:39:54
Vanti Vaati

odgovor na komentar uporabnika Bine :

> neznan | 23.02.2010 | 11:14:53
> SLOVENIJA je od nas vseh.
> . . .
> Že zdavnaj ni več!
> Kje pa ti živiš?
>
> Za vlado pa praviš:
> "Večni semafor naj ji sveti,
> naj počiva v miru
> AMEN ! !

Vanti Vaatti että näyttää alas vaalean

23. februar 2010, ob 11:31:20
Vanti Vaati

odgovor na komentar uporabnika Trojanc :

> UUUUPS - po nesreč označu kot neprimeren komentar :( SORIIIIIII
>
>
> MENS SANA
> | 23.02.2010 | 11:22:55
>
> MENS SANA
> | 23.02.2010 | 09:45:04
> Vanti Vaatti-ja Google ne pozna!
> Vanti Vaatti-ja Yahoo ne pozna!
> Vanti Vaatti-ja noben "web browser" ne pozna!
> Vanti Vaatti-ja finski mediji ne poznajo!
>
> Kdo je Vanti Vaatti??

Tämä on minun

23. februar 2010, ob 11:29:38
Trojanc

Komentar je kršil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.

23. februar 2010, ob 11:27:41
Trojanc

Komentar je kršil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.

23. februar 2010, ob 11:25:47
MENS SANA

Komentar je kršil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.

23. februar 2010, ob 11:22:55
Neznan

Komentar je kršil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.

23. februar 2010, ob 11:22:32
Neznan

Komentar je kršil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.

23. februar 2010, ob 11:19:40
Neznan

Komentar je kršil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.

23. februar 2010, ob 11:14:53
Vanti Vaati

Olet jo nähdä mitä hupsu rpavi Birt minun nimeä ja Herran!

23. februar 2010, ob 11:11:55
Neznan

Komentar je kršil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.

23. februar 2010, ob 10:55:48
Neznan

Propaganda SDS:
Preberite si "Jutranji list in Drugi svet", kdo je zašmiral črko "J" in videli boste, kdo si je privoščil manipulacijo.
Da pa Finska in Hrvaška laže na Slovenski oz. Janšev račun, je pa malo hudo, a ne? Ne zagovarjam šablon, toda OBJEKTIVNOST spoštujem.

23. februar 2010, ob 10:47:04
baldrick        

al pa da laure ni več...

23. februar 2010, ob 10:36:33
MENS SANA

Je Vaanti Vaatti leteči slonček?

23. februar 2010, ob 10:36:28
baldrick        

sicer pa rukar, verjamem da je hudič ko ugotoviš, da tudi beatrice hodi na sekret in serje...

23. februar 2010, ob 10:34:47
baldrick        

horuk, tudi tebe Vaanti Vaatti gleda. dol z bleda...

23. februar 2010, ob 10:33:55
Neznan

kaj je komunisti-udbonacisti?
so vam dali prevelik odmerek???

23. februar 2010, ob 10:32:20
baldrick        

Saj ne morem verjeti.

J anez J anša - Vanti Vaati te gleda.

in Celo SDS

23. februar 2010, ob 10:25:35
Neznan

Če je NaziO očka Bine pa mami; je horuk paru otrok ali pes?

23. februar 2010, ob 10:23:41
janezblair

J - kot veliki manipulator.
J - kot manipulant brezplačnikov.
J- kot podlasica v Patriji.
J - kot bolnik po oblasti.
J - kot nadvodja SDSesovcev
J - FO

23. februar 2010, ob 10:13:35
MENS SANA

Kdo je Vanti Vaatti???

23. februar 2010, ob 10:12:20
Neznan

opaja
| 23.02.2010 | 09:20:54

Poglej Eva koliko in kolikim pomeni JJ nekaj. Približno polovici volilcev.
++++++++++++++++++++++++++++

Na državnozborski volitvah leta 2008 je stranka klenih dobila 307.735 glasov oz. 29,26 % glasov volilcev.

Sicer ne vem kam si hodil v osnovno šolo, ampak čist tko, dobronamerno opozorilo, 29,26% nikjer na svetu ni polovica.

23. februar 2010, ob 10:07:34
Neznan

odgovor na komentar uporabnika karodefr :

> To je samo privid lažnivega Janša. Lahko bi mu uspelo preporičati narod dokler je bil diktator na vladi. Sedaj pa išče same intrige ,dabi vso svinjarijo katero je nepravil zameglil. Ali dragi lažnivec in zavajalec kmalu boš lahko šel na nekaj letni dopust na Dob. Tam je prostor za take barabe.

Saj to vam je edina sansa, da ostanete na oblasti, nesposobnezi rdeci. Vso opozicijo strpat za resetke, kakopak. :-(

23. februar 2010, ob 10:07:13
Neznan

Komentar je kršil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.

23. februar 2010, ob 10:04:10
Neznan

a ja pomladno,

orozje na mariborskem letaliscu za Bosno, ki so se ga vsi otepali ( a sta se malo prej o njem dogovarjala Kucan in Cengic), izraelske havbice, ki jih je Slovenija kupila po obisku Kucana s prevratnikom Kacinom ( odstavljanje Janse) malo po njunem obisku Svete dezele ( kjer pa njuni nameni ocitno niso bili kdovekako sveti) in so bile ne le neskladne z Natovimi nacrti ampak kar neuporabne, proc vrzen denar v milijonih, pa pismo o nameri Ropove vlade s Sistemsko tehniko o nabavi oklepnikov ( ekvivalentne vrednosti zdajsnjim razvpitim patrijam) brez vsakega javnega razpisa (!)- vse to pa zate in tvoje niso nikakrsne orozarske afere, vredne omembe, preiskave in razkritij, kajneda?

Kako selektiven spomin imate pristasi rdece kontinuitete- le kako vam to uspeva, da se vam ne sfuzla v mozganih; sicer pa kdove, ce se vam ze ni, vsaj v moralnem smislu.

23. februar 2010, ob 10:04:02
manipuliran

AVATAR III
| 23.02.2010 | 09:49:54

Vidiš po tvojem pisanju se vidi kakšna je razlika v mentaliteti med tabo, predstavnikom "NORMALNIH NARODA" in nami!

23. februar 2010, ob 10:00:34
Neznan

Izmišljeni novinar je privid lažnivega Janša. Tudi to mu ne bo uspelo. Barabi je uspevalo dokler je bil diktator na vladi. Sedaj edino lahko pričakuje nekajletni dopust na DOBU

23. februar 2010, ob 09:59:24
bik

Sds-ju predlagam da raje napovedujejo vreme...tam smo navajeni na neresnice!

23. februar 2010, ob 09:55:04
pomladno_čiščenje

Mladi smo bili vedno najbol revolucionarni in na nas leži naloga,da naprej razvijamo našo, samoupravno socialistično družbo,da jo gradimo na revolucionarnih temeljih,temeljih marksizma;Komisar brigade Ivan(Janez)Janša v biltenu Avnoja 77
Dne 22.o2.2o1o Spomenka Hribar Finance;pri nas ,da je družba prestreljena s kriminalnimi združbami mafijskega značaja,povezovanje kriminala s politiko.Prva je bila taka orožarska naveza.Svoj izvor je imela kar v kabinetu ministra za obrambo(Janša,Mate)Nakupovanje in prodaja,preprodaja orožja.Do danes se ta klobčič ni razvozlal.Priložnost je bila po zamenjavi ministra za obrambo,vendar je dokončanje raziskave preprečil sam Janez Drnovšek,češ da bo to škodovalo mladi slovenski državi in njenemu ugledu v svetu.Lahko bi vsaj do konca raziskali in izsledke deponirali za neko obdobje.Tako pa je vse zapacano.To je tudi vzrok,da se na področju obrambe še kar dogajajo manipulacije in najbrž pravi mafijski kriminal Naslednja orožarska afera je tudi dogajanje s patrijami.Pri sklenitvi <najbol transparentnega posla<so sodelovali deloma isti ljudje kot pri orožarski aferi.

23. februar 2010, ob 09:54:26
Neznan

Pojma nimam, zakaj si ljudje pri Delu mislijo, da je normalno, da se grejo pravo vojno proti edini resni opoziciji v drzavi.

:-(

23. februar 2010, ob 09:54:26
Neznan

MENS SANA | 23.02.2010 | 09:45:04
Vanti Vaatti-ja Google ne pozna!
Vanti Vaatti-ja Yahoo ne pozna!
Vanti Vaatti-ja noben "web browser" ne pozna!
Vanti Vaatti-ja finski mediji ne poznajo!

Kdo je Vanti Vaatti???
................................


Jaz !

23. februar 2010, ob 09:52:55
MENS SANA

AVATAR III | 23.02.2010 | 09:49:54
Kustaa Hulkko nije izmiljen lik, to je ustvari horukov brat od strica ! Onaj što je došao na svet ukrštanjem bulmastifa sa janševom tetkom ! Koje ste bre krdelo slovenci , vama nema spasa, stvarno ste dno ! Srfazmerno svim svojim gadostima i nečoveštvu potpuno je prirodno da ste osuđeni na propast . Takvo krdelo ili ti čopor je saMOUBILAČKO ŠTO SAMO POMAŽE DRUGIM NORMALNIM NARODIMA DA SE VAS KURTALIŠU !
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
re:
A koji su to "drugi normalni narodi"???

23. februar 2010, ob 09:52:53
manipuliran

MENS SANA
| 23.02.2010 | 09:45:04
Vanti Vaatti-ja Google ne pozna!
Vanti Vaatti-ja Yahoo ne pozna!
Vanti Vaatti-ja noben "web browser" ne pozna!
Vanti Vaatti-ja finski mediji ne poznajo!

Kdo je Vanti Vaatti??

RE: Vanti Vaatti je šaman!?

23. februar 2010, ob 09:52:13
bik

Komentar je kršil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.

23. februar 2010, ob 09:51:56
Marburg

Kustaa Hulkko nije izmiljen lik, to je ustvari horukov brat od strica ! Onaj što je došao na svet ukrštanjem bulmastifa sa janševom tetkom ! Koje ste bre krdelo slovenci , vama nema spasa, stvarno ste dno ! Srfazmerno svim svojim gadostima i nečoveštvu potpuno je prirodno da ste osuđeni na propast . Takvo krdelo ili ti čopor je saMOUBILAČKO ŠTO SAMO POMAŽE DRUGIM NORMALNIM NARODIMA DA SE VAS KURTALIŠU !

23. februar 2010, ob 09:49:54
štajer

Če si z delom rit obrišeš si jo lahko samo še bolj umažeš

23. februar 2010, ob 09:46:29
MENS SANA

Vanti Vaatti-ja Google ne pozna!
Vanti Vaatti-ja Yahoo ne pozna!
Vanti Vaatti-ja noben "web browser" ne pozna!
Vanti Vaatti-ja finski mediji ne poznajo!

Kdo je Vanti Vaatti???

23. februar 2010, ob 09:45:04
opaja

Komunisti, bejžte na članek o Baričeviču, tam so sami desni. Juriš! Tam vas primanjkuje! In tam se lahko borite za svoje.

23. februar 2010, ob 09:26:00
Neznan

Delo bi brez Patrie in meketajočih komunajzarskih gobezdačev, ki poskušajo na vsak način demonizirati Janšo šlo v stečaj.

23. februar 2010, ob 09:22:24
opaja

Eva
| 23.02.2010 | 09:10:59
Poglej Eva koliko in kolikim pomeni JJ nekaj. Približno polovici volilcev. Včasih kakšen procent več, včasih kakšen procent manj. Le kaj bi delali ankete, saj imamo volitve, ki vse povedo. Toda, dokler imamo armade ne eno zaslepljencev, včasih temu rečemo rdeča megla pred očmi levice, ni kaj narediti. Saj poznaš članek našega dragega vodje; če Boga ni, je vse dovoljeno. Kako velika resnica je v teh besedah.

23. februar 2010, ob 09:20:54
Neznan

Kaj drugega lahko pričakujemo od švercerja, plagiatorja, notoričnega lažnivca, ki vidi slone leteti?

23. februar 2010, ob 09:16:22
opaja

Kakor koli, to novico so razbobnali novinarji. Pomeni, da je biti novinar to, da greš na stran SDS in prepišeš kar je napisal Janez Janscha? Aja, še Grimsa potrebujejo, da jim prevede v iz grosupeljskega dialekta v slovenskega.
Ne verjamem vam čisto nič. Sicer pa, tem zmanjkuje, o Katarinci, Pahorju, Pogačniku, o silnih uspehih vlade pišite, se bomo vsaj zabavali.

23. februar 2010, ob 09:15:42
Neznan

Komentar je kršil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.

23. februar 2010, ob 09:11:53
Neznan

SDS je itak ena sama stranka sprenevedanja,ki se stalno bori proti namišljenemu nasprotniku.Na vse kriplje si prizadeva ljudem vsiliti linijo njihovega vodje,ki je bolestno zafrustrinan,maščevalen in sploh ne zrel model.Mogoče je pa tudi bil zlorabljan v otroštvu.Sory.drugače si ne znam razlagat njegovega vedenja. Dokler ima armado zaslepljenjcev,ki mu vdano sledi se bo še nekaj časa obdržal na pol. parketu.Samo tudi ti bodo enkrat upam spregledali,takrat bo odšel na smetišče zgodovine,kot vsi "veliki" diktatorji.Nas je na srečo veliko,ki nam JJ,ne pomeni nič,pa brez zamere,naredite anketo pa boste vidl,koliko je resnice v tem.

23. februar 2010, ob 09:10:59
Dr.Črtomirko Strenirko

Tako je prav lepa Anka. Kar povej tem rdečuhom, da obstajam in sem resničen ter vse kar zapišem je zgolj in samo sveta resnica. Prisežem pri Nokii in Matti-ju Nykänen-u.

23. februar 2010, ob 09:10:52
mattyy

Vedno, ko se komunistekom zapleta, se oglasijo razni Hribari, Karbi, Praprotniki in hočejo pozornost odvrnit in spreobrnit zadevo, da je Janša kriv! A pozabijo dejstvo, da so ljudje že tega siti!

23. februar 2010, ob 09:09:42
Neznan

neznan | 23.02.2010 | 08:49:17
Vprašanje je zakaj Delo ni prvo objavilo te novice. Zanimivo, ali ne, ko so pa tako ali tako na stalni zvezi z Finci. Jim ni odgovarjalo in ni v skladu z uredniško politiko.........ej bebci, bebci.


???????????????????????????????????????????????????????????????????

23. februar 2010, ob 09:07:34
Neznan

kataholik, a samo novinarji kaj veljajo??
A če ni tale Vanti Vaati novinar ni pa nič, ga ni, ne obstaja???
Pa če ga Potič ne pozna, je nihče?????????
marš napihnjenci iz tolpe 571,!!!!!!!!!!!!!

23. februar 2010, ob 09:03:46
KRZNARIC

Ivanček Janša ma vas rad. Očitno si je SDS, pod vodstvom Ivančka, bivšega zavednega komunista, privoščila manipulacijo.

23. februar 2010, ob 08:58:18
Neznan

Vprašanje je zakaj Delo ni prvo objavilo te novice. Zanimivo, ali ne, ko so pa tako ali tako na stalni zvezi z Finci. Jim ni odgovarjalo in ni v skladu z uredniško politiko.........ej bebci, bebci.

23. februar 2010, ob 08:49:17
Neznan

S takšnimi in podobnim članki se predvsem Delo spušča na raven brezplačnikov kot tudi plačljivih Slovenskih novic in podobne papirnate navlake.

23. februar 2010, ob 08:48:03
Neznan

newTerminator123 | 23.02.2010 | 08:34:27
Neznan,

Men delo ni dalo niti ficka za kakršenkoli komentar. Si se pa mal izdal totalitaristek zokijev zdajle a ?
Bod prepričan, da tile komentarji zlo sekajo tud mednarodno.

Mednarodna javnost vas že obsoja in se jim gnusite pasjejebci frdamani !
********************************************************************************


Videti je kot, da si funkcionalno nepismen ali pa na tabletkah.

23. februar 2010, ob 08:46:11
Neznan

Prav skrbelo me je že, če Delo ne bo objavilo 1042. novele sage o Patrii. K sreči komunajzarski agitprop nikoli ne razočara.

23. februar 2010, ob 08:41:30
schutz

"V SDS do konca redakcije niso odgovorili, kdo je avtor manipulativnega članka, ki na moč spominja na članke v predvolilnih brezplačnikih, pod katere so se podpisovali razni Vidi Vidci."

Tudi spletna stran SDS je brezplačnik ..

23. februar 2010, ob 08:38:55
Belin

Neznan,

Men delo ni dalo niti ficka za kakršenkoli komentar. Si se pa mal izdal totalitaristek zokijev zdajle a ?
Bod prepričan, da tile komentarji zlo sekajo tud mednarodno.

Mednarodna javnost vas že obsoja in se jim gnusite pasjejebci frdamani !

23. februar 2010, ob 08:34:27
Neznan

Delo stalno potvarja resnico in objavlja članke, ki se jim lahko samo smejimo. Ne glede na to bo resnica prišla na dan, slej ko prej. Kaj si boste pa takrat izmislili, je pa že drugo vprašanje. Verjame vam tako ali tako nihče več in niste verodostojen časnik. Tistih nekaj stalnih plačanih komentatorjev na forumu Dela, pa itak več noben ne jemlje resno.

23. februar 2010, ob 08:29:17
Neznan

bravo Anka, bravo.
Dobro znaš zastopati črno barvo.....
ali piše tudi da je Vanti Vaati verjetno izmišljen novinar, ali so to pozabili? (in oni so znani po tem da objavijo nepotrjene novice, ki imajo svoj cilj, pa čeprav je nekje v tekstu skrito tudi "verjetno"......
Demantirali pa bodo najbrž nekje na zadnji strani skrito med oglasi .........
to je "modus operandi" SDS - verjetno!

23. februar 2010, ob 08:29:12
jaskapaska

Zdaj imam pa dosti tega - samo jaz sem pravi Vantti Vaati - vsi drugi priskledniki naj se umaknejo, da jih ne povozi Patrija.
Finska politika åpotrebuje veliko sveze krvi - posljite nam grimsa pa Cernaca - Pankota in Jerovska pa lahko damo na cakanje v Zivalski vrt Korkeasaari.

23. februar 2010, ob 08:25:34
Neznan

Komentar je kršil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.

23. februar 2010, ob 08:11:40
bbs

Slovenija bo ocenjevala

g. Zorana Potiča

kako dober nadomestek (sorugat) je za g. Karbo.

Kaj je šel g. Karba k g. Praprotniku v šolo medijskega ubijanja???

23. februar 2010, ob 08:11:32
Drejc

Vaanti Vatti tukaj. Nekdo se prijavlja pod mojim imenom, ta je navaden goljuf. Kar dela Delo je navadna manipulacija, vredna samega Titoja. Še v SDS niso tega sposobni, pa hodimo s Finske in ostalih bratskih dežel redno na izobraževanja. Gospod Tanko nam vedno razlaga, kako je potrebno uporabiti sovražnikove metode proti njemu. Tale napad na Njega pa je klasična korupcija in klientelizem. Sem še kaj pozabil? Mmmm, ne.

Pozdrav s Severa,

Vaanti

23. februar 2010, ob 08:06:21
ww

.
saj vse eno fantje
.
.
resnica bo prošla na našo sodišče


do takrat pa
.
.
(čim bolj zavlačevat)
.
.

23. februar 2010, ob 07:33:04
stanislavko

Komentar je kršil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.

23. februar 2010, ob 07:21:10
Neznan

Pod polno pravno in materialno odgovornostjo svečano izjavljam, da je vse kar sem zapisal in internetni strani mojega dobrega prijatelja Janeza Janshe čista resnica. To mi je zatrdil tudi g.Grims, ki mi je nesebično pomagal moj prispevek iz dolenjščine prevesti v slovenščino.

23. februar 2010, ob 07:05:24
Izmir

Soni
| 23.02.2010 | 06:55:44

Soni, javno vprašanje je potrebno podpisati z imenom in priimkom. Torej dodaj še priimek.

23. februar 2010, ob 06:59:47
Izmir

Evo, še ena izmišljotina časopisa Delo. Tu spodaj se je oglasil Vaati Vantti. Evo, to je dokaz, da res obstaja.

23. februar 2010, ob 06:57:53
Soni

Komentar je kršil Pogoje komentiranja na spletnem portalu Delo, zato je bil izbrisan.

23. februar 2010, ob 06:55:44
jaskapaska

Pozdravljeni fantje - Vaati Vantti tukaj - zakaj spet lažete - zakaj blatite ime Velikega Vodje ? Dolgo smo morali tu na Finskem čakati, da je prišla resnica na dan. No - in sedaj se končno lahko oddahnemo - kaj bi delala Slovenija brez Ivana in kaj brez njegove stranke. Zdaj pa ( takoj ko se stopi sneg) - vsi na ulice. Tudi Finci se vam bomo pridružili v tem edinstvenem protestu. Naj živi Ivan, naj živi Janey - najživijo Tanko in Jožef in Černači in drugi prilizniki - resnica bo zmagala.

23. februar 2010, ob 06:53:53
203 komentarjev
Stran: <|1|>
Prikaži: starejši prej