Preverite stanje vaše osebne energije

Z izpolnjenim vprašalnikom lahko preverite, kakšna je vaša energijska vrednost.
Fotografija: Osebna energija je tista, ki določa uspešnost, način sodelovanja z drugimi in zadovoljstvo v življenju. FOTO:Shutterstock
Odpri galerijo
Osebna energija je tista, ki določa uspešnost, način sodelovanja z drugimi in zadovoljstvo v življenju. FOTO:Shutterstock

Ne delo in ne denar, vaša osebna energija je tista, ki določa vašo uspešnost, način sodelovanja z drugimi in zadovoljstvo v življenju, pravi pionirka na področju raziskovanja fenomena organizacijske energije in vodja istoimenske nacionalne raziskave dr. Danijela Brečko. Pa veste, kakšna je vaša osebna energija?

Za vas smo v okviru projekta Delove podjetniške zvezde pripravili kratko anketo, ki jo lahko izpolnite TUKAJ. Z vprašalnikom  lahko v manj kot dveh minutah brezplačno dobite podobo svoje energijske vitalnosti, s pomočjo pridobljenih rezultatov pa boste lahko učinkovito načrtovali osebne strategije in konkretne aktivnosti za dvig energije, motivacije in boljše počutje.
 

Letos v ospredju kadri


V letošnjem projektu Delove podjetniške zvezde sicer v ospredje postavljamo podjetja, ki z najrazličnejšimi ukrepi dosegajo, da so zaposleni pri njih zadovoljni, celo srečni. Vse pogosteje je bolj kot plača za talente pomembno, v kakšno okolje prihajajo, kakšni so medsebojni odnosi v podjetju, ali bodo na delovnem mestu lahko izkoristili vse svoje potenciale in razvili svoje talente, ali bo njihovo delo spoštovano, razmerje med delovnim in prostim časom pa ustrezno. Kako torej najboljše privabiti v podjetje ter jih motivirati, da ga že ob prvi priložnosti ne bodo zapustili?

Vodje (s podporo lastnikov) v podjetjih, ki se lahko pohvalijo z izjemno organizacijsko klimo, se zavedajo, da so le srečni in zadovoljni zaposleni lahko zavzeti in inovativni, kar je ključno za razvoj, napredek, pogosto pa tudi za obstoj podjetja. In to so podjetja, ki se bodo potegovala za letošnji naziv Delove podjetniške zvezde.

Komentarji: