Berite več!
Spoštovani naročnik,
prepričani smo, da že dovolj dobro poznate Delov digitalni uporabniški paket, ki vam omogoča branje in dostop do vsakodnevnih vsebin.
Zavedamo se, da je vaš čas dragocen in da vam ob vseh obveznostih kdaj zmanjka nekaj minut za branje. Zato smo razvili mobilno aplikacijo, s katero boste z aktualnimi dogodki in pomembnimi novicami vedno na tekočem.
Aplikacija za pametne telefone Delo Ekspres vam omogoča dostop do najpomembnejših novic že takoj ob jutranji kavi kjer koli in kadar koli. Za vas bomo izpostavili najpomembnejše zgodbe dneva skupaj z vremensko napovedjo in kulturnim dogodkom, ki ga preprosto ne smete zamuditi. Od 1. oktobra naprej so vsebine na aplikaciji Delo Ekspres med delavniki osvežene dvakrat (ob 6. in 18. uri), v soboto pa jih boste prebrali v jutranji izdaji.
Do aplikacije lahko dostopate s pametnimi telefoni, ki podpirajo operacijski sistem iOS ali Android, naložite pa jo lahko v iTunesu in Google Playu.
Delo Ekspres lahko prebirate za 1,99 EUR mesečno , prvih 10 člankov v mesecu pa vam je na voljo brezplačno. Bralci Dela Ekspres lahko dostopajo do treh povezanih zaklenjenih vsebin na spletnem portalu Delo.si s povezave v članku Dela Ekspres.
Do 31. decembra izkoristite promocijsko obdobje, v katerem vam ponujamo letni dostop do aplikacije Delo Ekspres za samo 15 EUR. Za naročnike na enega od digitalnih paketov za mesec ali več je dostop do aplikacije Delo Ekspres omogočen brez doplačila, saj je vključen v njihov paket.
Za več informacij o aplikaciji in ponudbi obiščite našo spletno stran http://ekspres.delo.si/ .
Berite kjer koli in kadar koli.

Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Delo d.o.o.
Preberite posebne pogoje , povezane z digitalnimi naročninami.

Delo Ekspres mesečni dostop Delo Ekspres letni dostop

Informacije na brezplačni številki 080 11 99 ali e-naslovu narocnine@delo.si ,
tehnična podpora naročnikom pa na 01 / 4737 616 ali tehnicna.podpora@delo.si .ettin
Tiskane izdaje
Se želite naročiti na tiskano izdajo?
Izberite med našimi tiskanimi
edicijami in se naročite.
Informacije na brezplačni številki 080 11 99 ali
e-naslovu narocnine@delo.si, tehnična
podpora naročnikom za digitalne platforme pa na 01 / 4737 616 ali tehnicna.podpora@delo.si.

Delova digitalna ponudba