Na Delu smo že pred časom začeli streči spletne bloge, ki so posvečeni kulinariki, šesterica skrbno izbranih avtorjev pa vas skozi svoje izkušnje, ideje in razmisleke pelje po vrtincu okusov, v katerem se mešajo elementi gurmanskih presežkov, zdravega prehranjevanja, sladkosnednih užitkov, eksotičnih začimb, pivske pene ..., ob katerih vam zaigrajo brbončice. Naj vam tekne!
V vlogi avtorjev kulinaričnih blogov, ki jih objavljamo vsak četrtek ob 15. uri, si kuhalnico oziroma tipkovnico izmenjujejo:
- Uroš Štefelin, kuharski mojster, solastnik restavracije Vila Podvin
- Klemen Rojnik, jedec, triatlonec in farmacevt
- Anita Lozar in Matej Pelicon, pivovarja in lastnika ajdovske craft pivovarne Pelicon.
- Anja Korenč, oblikovalka embalaže, soustanoviteljica studia Fork.
- Alja Dimic, prehranska terapevtka, Center Holistic
- Gorazd Potočnik, slaščičarski mojster, lastnik podjetja Sladkozvočje.