Dober tek − s kulinaričnimi blogi!

Skrbno izbrani avtorji kulinaričnih spletnih blogov vas vsak četrtek popeljejo na vrtiljaku okusov.

Objavljeno
18. junij 2014 19.45
Posodobljeno
01. junij 2017 10.00
Delo.si
Delo.si

Na Delu smo že pred časom začeli streči spletne bloge, ki so posvečeni kulinariki, šesterica skrbno izbranih avtorjev pa vas skozi svoje izkušnje, ideje in razmisleke pelje po vrtincu okusov, v katerem se mešajo elementi gurmanskih presežkov, zdravega prehranjevanja, sladkosnednih užitkov, eksotičnih začimb, pivske pene ..., ob katerih vam zaigrajo brbončice. Naj vam tekne!

V vlogi avtorjev kulinaričnih blogov, ki jih objavljamo vsak četrtek ob 15. uri, si kuhalnico oziroma tipkovnico izmenjujejo:

Uroš Štefelin, kuharski mojster, solastnik restavracije Vila Podvin

Klemen Rojnik, jedec, triatlonec in farmacevt

Anita Lozar in Matej Pelicon, pivovarja in lastnika ajdovske craft pivovarne Pelicon.    

Anja Korenč, oblikovalka embalaže, soustanoviteljica studia Fork.

Alja Dimic, prehranska terapevtka, Center Holistic

- Gorazd Potočnik, slaščičarski mojster, lastnik podjetja Sladkozvočje.