Gongi 2013: večerja z zvezdami

Po prijetenem večeru sta Katarina Čas in Gašper Konec ocenila prireditev in kaj dobrega sta poskusila. (VIDEO)

Objavljeno
05. december 2013 19.12
VIKEND - Vikendovi gongi
Teja Roglič, Vikend
Teja Roglič, Vikend

Slavko Bobovnik, Boštjan Romih, Jean Frbežar, Boris Kobal, Tanja Žagar in skupina Modrijani so letos prepričali naše bralce, uredništvo Vikenda pa je gonga ustvarjalnosti podelilo mladima režiserjema Nejcu Gazvodi in Roku Bičku.

Strnili smo utrinke s podelitve, ki je bila letos pravzaprav večerja, Katarina Čas je namreč finaliste povabila na prav posebne grižljajčke.

Očarljiva Katarina Čas je gonge vodila že tretjič, tokrat je finaliste gostila na odru Cankarjevega doma, ki je bil za to priložnost spremenjen v njeno jedilnico.

Družbo na odru ji je delal glasbenik Gašper Konec in odigral vlogo njenega butlerja. Finalistom sta postregla »personalizirane« poslastice, ki so jih mojstri iz Grand hotela Union pripravili posebej za zmagovalce.

Katarina Čas

* O prireditvi

Bila sem malce bolj živčna kakor lani, ker sem imela tudi sovoditelja, natakarje, bend in vse finaliste na odru. Mi je bilo pa všeč, da smo gostili vse in ne samo zmagovalcev, tudi oni so se tako bolj sprostili. Še posebej sem bila presenečena in zelo zadovoljna z gospodom Bobovnikom in gospodom Bergantom. Mogoče zato, ker je bilo bolj intimno ozračje, saj smo bili sami trije. Priznam pa, da sem se ravno te družbe najbolj bala.

* O tem, katera jed se ji je zdela najboljša

Priznam, da sem prvo jed še pojedla, potem pa sem videla, da moram toliko govoriti, da ne bo šlo. Grižljaji so bili res mali, ker se s polnimi usti pač ne govori, ampak žal mi vseeno ni uspelo poskusiti nič drugega.

Gašper Konec

* O prireditvi

Žal nisem nič videl, tako da ne vem, kako je bilo.

* O tem, kako je bilo pri Katarini doma

Pri Katarini je bilo sproščeno kakor vedno. Vedno so dobra hrana, pijača, gostje. Veliko dela so imeli kuharji, jaz sem samo popravljal, da je šlo vse tekoče in v redu.

* O tem, ali je poskusil jedi

Bom čisto iskren, vsakič, ko sem šel z odra … oziroma z odra sem hodil ravno zato, da sem lahko nekaj pojedel. Tako dobro so skuhali, da se enostavno nisem mogel upreti.

* O nagrajencih

Vsi dobitniki so si nagrado zaslužili, vsakemu posebej čestitam. Za prihodnje leto si želim, da bi se med finalisti pojavil tudi kdo nov, tako kot recimo letos Jean Frbežar. Računam, da bodo prihodnje leto med dobitniki tudi kakšni manj znani obrazi, ki si prav tako zaslužijo nagrado, ker so dobri.