Polet: Moj londonski maraton

Le redki so ljudje, ki pretečejo londonski maraton, a mi imamo svojo predstavnico, stilistko Metko Albreht.

pet, 04.05.2012, 15:00

Rdeča vrečka, pripeta startna številka, zavezane oranžne superge, vedno iste črne hlače in oprijeta tekaška majica. To je oprema, ki jo nosim na vseh večjih tekih.

Ne maram eksperimentiranja z oblačili. Čeprav je vse že kar precej ponošeno, imam vraževeren občutek, da s to opravo lažje, spretneje smukam in si utiram pot med tekači. Grem na stranišče. Danes že drugič.

Ne vem, zakaj sem si vbila v glavo, da bo dan lep, topel in sončen. Pa so se mi vsi smejali in nejeverno zmajali z glavo. Metka, Metka, londonsko vreme je spremenljivo, nepredvidljivo in napovedi kljub svojemu pozitivizmu ne moreš spremeniti!

Kakšen je bil londonski maratonski dan Metke Albreht si preberite na Polet.si ali kliknite TUKAJ!

 

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se