Springsteenu in McCartneyu odklopili mikrofon

Oder londonskega Hyde Parka sta pevca zapustila v tišini.

ned, 15.07.2012, 15:00

London - Glasbenikoma Brucu Springsteenu in Paulu McCartneyu so tik pred zaključkom koncerta v londonskem Hyde Parku v soboto zvečer odklopili ozvočenje. Po pisanju Slovenske tiskovne agencije je namreč Springsteen za pol ure prekoračil dovoljeni čas za koncert, zato se glasbenika na koncu nista mogla niti zahvaliti oboževalcem.

Dvainšestdesetletni Springsteen in 70-letni McCartney sta ravno uspela odpeti zadnjo pesem, organizatorji pa so jima odklopili mikrofone, še preden sta se uspela zahvaliti 65.000-glavi množici. Kot piše STA, sta tako oder zapustila v tišini.

Springsteen, ki je znan po svojih dolgih koncertih, je pred tem igral več kot tri ure, dovoljeni čas na festivalu Hard Rock Calling pa je prekoračil za 30 minut. Koncert bi se namreč moral končati do 22.30 ure.

Nekdanji Beatles McCartney se je Springsteenu na odru pridružil ob koncu koncerta, ko sta skupaj odpela par uspešnic legendarne zasedbe.

Kitarist Springsteenove skupine E Street Band Steven Van Zandt je po pisanju STA svoje nezadovoljstvo z dogodkom izrazil na družbenem omrežju Twitter, kjer se je vprašal, kdaj je Anglija postala policijska država in dodal, da to kljub temu ni uničilo imenitne noči.

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se

Komentarji

Prikaži: starejši prej
1 komentar
znalec

red je red
kdo sta ta dva da mislita drugače ?
tudi pri nas ne bi škodovalo malo popaziti na nočno razgrajanje vsepovsod

15. julij 2012, ob 17:41:44
1 komentar
Stran: <|1|>
Prikaži: starejši prej