Odstopil Matej Runjak, prvi nadzornik Triglava

Matej Runjak, predsednik NS nepreklicno odstopa z mesta prvega nadzornika Zavarovalnice Triglav
Objavljeno
03. marec 2016 21.10
Silva Čeh
Silva Čeh

Ljubaljana -Kot strela z jasnega je zvečer odjeknila vest, da je Matej Runjak, član in predsednik Nadzornega sveta Zavarovalnice Triglav, na seji nadzornega sveta podal izjavo, da nepreklicno odstopa z mesta člana in predsednika Nadzornega sveta Zavarovalnice Triglav.

Odstop začne učinkovati in mu mandat preneha z dnem zasedanja prve redne skupščine Zavarovalnice Triglav, šteto od dneva njegove izjave. Ta bo skladno s finančnim koledarjem Zavarovalnice Triglav zasedala predvidoma dne 31. maja 2016, so sporočili iz Zavarovalnice Triglav.

Nadzorni svet Zavarovalnice Triglav se je na današnji seji (3. marec 2016) seznanil z nerevidiranimi podatki o poslovanju Skupine Triglav in Zavarovalnice Triglav v letu 2015, ki so bili danes objavljeni tudi na spletni strani družbe in smo o njih pročali tudi v Delu.

Na predlog Sveta delavcev Zavarovalnice Triglav je Nadzorni svet za članico Uprave - delavsko direktorico Zavarovalnice Triglav imenoval Marico Makoter, sedanjo članico Uprave - delavsko direktorico. Novo mandatno obdobje, ki traja pet let, ji začne teči dne 22. decembra 2016.