Okrevanje se nadaljuje

Trgi v razvoju: tudi letos in 2018. bodo države v razvoju rasle z dvojno hitrostjo razvitih.

ned, 13.08.2017, 15:00

Vse od finančne krize leta 2008 so se države v razvoju ubadale s številnimi problemi, ki so omejevali njihovo gospodarsko rast. Vsaka je imela svoje specifične težave, na splošno pa lahko govorimo, da so bili vzrok za večino njih prevelika odvisnost od izvoza surovin (nafta, železova ruda, baker ipd.), upad povpraševanja razvitih držav po njihovih izdelkih ter odlašanje z implementacijo potrebnih reform v času debelih krav.

V zadnjem času pa se zdi, da države v razvoju ponovno prevzemajo vlogo motorja globalne gospodarske rasti ter tako omogočajo podjetjem iz ZDA in Evrope, da še naprej dosegajo rasti prihodkov in dobičkov, ki jim jih samo domači trg ne bi več omogočal. Gospodarsko rast dosegajo skoraj vse države v razvoju, tudi Rusija in Brazilija, ki sta se končno izvili iz dve leti trajajoče recesije

Za plačilo s kartico, Paypalom ali preko UPN (plačilni nalog), obiščite stran www.delo.si/digitalno in izberite paket po vaši meri. Imamo tudi takega z izdatnim popustom za naročnike na našo tiskano izdajo! Nato sledite navodilom za registracijo, v sklopu katere boste sklenili tudi digitalni naročniški paket.


Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Delo d.o.o.
Preberite posebne pogoje, povezane z digitalnimi naročninami.
Prijavi sovražni govor