Maja Pak še naprej v. d. direktorice STO

Mandat še za največ šest mesecev

pet, 15.01.2016, 17:09

Ljubljana - Vlada je danes Majo Pak imenovala za vršilko dolžnosti direktorja Javne agencije RS za trženje in promocijo turizma (STO) do imenovanja direktorja, vendar najdlje za šest mesecev, so sporočili iz urada vlade za komuniciranje.

Pakova kot v. d. direktorice vodi STO od 16. julija lani, ko je bila prav tako imenovana do imenovanja direktorja oz. za največ šest mesecev.

Vmes je bil objavljen javni natečaj, ki se je iztekel v začetku letošnjega leta. Direktorja STO sicer imenuje in razrešuje vlada, in to na predlog sveta javne agencije na podlagi javnega natečaja.

V svetu STO, ki je bil imenovan 16. julija lani, so Eva Štravs Podlogar, Diana Madžarac, Biserka Močnik, Andrej Prebil in Gregor Jamnik.

STO je vlada vnovič vzpostavila lani poleti, potem ko so jo leta 2012 ukinili oz. je bila skupaj z Javno agencijo za podjetništvo in tuje investicije ter Javno agencijo za tehnološki razvoj Slovenije združena v agencijo Spirit Slovenija. Pakova je STO že vodila dve leti in pol pred njeno ukinitvijo leta 2012.

Povezane novice

Vlada imenovala svet in v. d. direktorice STO
16. julij ob 16:08
Za v. d. direktorice Slovenske turistične organizacije je vlada imenovala Majo ...
Prijavi sovražni govor