Iz resničnostnega šova na DUTB

Nova svetovalka za komuniciranje prihaja s Planeta TV.
Objavljeno
10. januar 2017 18.29
Zastavica na novinarski konferenci Družbe za upravljanje bank - DUTB v Ljubljani, Slovenija, 21.avgusta 2015. [DUTB,novinarske konference, poslovneži,banke,poslovanje,finančni trgi]
Novica Mihajlović
Novica Mihajlović

Ljubljana – V senci nedavnega imenovanja dveh članov upravnega odbora Družbe za upravljanje terjatev sta se 162-članski ekipi DUTB pridružili novi sodelavki, ki bosta skrbeli za marketing in komunikacije.

Prejšnji teden sta se vodstvu »slabe« banke pridružila dekan ljubljanske pravne fakultete Miha Juhart in izkušeni bančnik Mitja Križaj. Popolnitev vodstva obeta, da se bo DUTB po treh letih in pol začela bolj ukvarjati s svojim poslanstvom in manj sama s sabo ter kadrovanjem. Ali bo res tako, pa se sprašujemo po manj vidnih kadrovskih spremembah.

Od prvega januarja je v DUTB na položaju svetovalke za upravljanje komunikacij zaposlena Urša Čadež. S prvim februarjem pa na položaj vodje enote »marketing, korporativno komuniciranje in odnosi z investitorji« prihaja Petra Mravlja.

Čadeževa, ki je sicer zasebna partnerica predsednika uprave Telekoma Rudolfa Skobeta, je pred prihodom na DUTB delala na Telekomovi televiziji Planet TV, kjer je skrbela za odnose z javnostmi, med drugim je imela na skrbi tudi zunanjo podobo resničnostnih šovov.

Na DUTB so nam pojasnili, da je Čadeževa službo dobila na razpisu, ki je bil objavljen šestega decembra. Njene naloge pa obsegajo oblikovanje komunikacijskih strategij, programov in projektnih načrtov, komuniciranje z zunanjimi in notranjimi javnostmi ter svetovanje vodstvu na področju komuniciranja.