Marino prevzema Klarič, sumljiva vloga Yorka

Najverjetnejši kupec se zdi avtobusni mogotec Darko Martin Klarič.

sre, 14.03.2018, 08:00

Portorož – Za nakup Marine Portorož je od štirih kandidatov v ožjem izboru ostalo le še avtobusno prevozno podjetje Adventura Holding v lasti Darka Klariča. Izpadli pa so MK Group srbskega podjetnika Miodraga Kostića, singapurski SUTL in portoroško podjetje P&P družine Polič.

Ker se prodaja Marine Portorož v lasti Term Čatež vleče že več let in ker so zavezujoče ponudbe štirje ponudniki oddali že sredi decembra ter jih januarja vsaj trije od njih še nekoliko izboljšali, mnoge zanima, ali bo tretji poskus prodaje uspel.

Kmalu po izboljšanju danih zavezujočih ponudb so mediji poročali, da naj bi se vse ponudbe gibale okoli 21 milijonov evrov in da je najboljšo po neuradnih informacijah dal Darko Klarič.

Za plačilo s kartico, Paypalom ali preko UPN (plačilni nalog), obiščite stran www.delo.si/digitalno in izberite paket po vaši meri. Imamo tudi takega z izdatnim popustom za naročnike na našo tiskano izdajo! Nato sledite navodilom za registracijo, v sklopu katere boste sklenili tudi digitalni naročniški paket.


Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Delo d.o.o.
Preberite posebne pogoje, povezane z digitalnimi naročninami.
Prijavi sovražni govor