Polet: Electronic Arts - najslabše podjetje v ZDA?

Igričarski gigant izglasovan za »najslabšo ameriško družbo«.

sre, 11.04.2012, 09:00

Uporabniki ameriškega spletnega portala The Consumerist, ki se ukvarja s potrošniškim svetovanjem in obveščanjem, so za najmanj priljubljeno in potrošniku (ne)prijazno podjetje izbrali koncern računalniških iger Electronic Arts (EA).

V neslavnem izboru je igričarski gigant premagal celo mnogo bolj favorizirane tekmece, kakršna je recimo zloglasna banka Bank of America. Banka, ki je v nedavnem finančnem trilerju igrala nemajhno vlogo, kasneje pa je v svoj život neznano kam posrkala še 138 milijard ameriških dolarjev davkoplačevalskega denarja, med anketiranci zanimivo ni povzročila tolikšnega razburjenja in gneva, kakor izdelovalec računalniškega programja.

Zakaj je igričarsko podjetje kljub novi verzijI igrice FIFA 2012 tako slabo zapisano pri podjetnikih si preberite na Polet.si ali kliknite TUKAJ!

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se