Slovenski startup Trainers4me z novim projektom

Poleg klasičnih športnih treningov bodo ponujali tudi spletne videotreninge v živo. Prvega bo vodila Ana Ivanović.

pon, 18.01.2016, 12:02

Ljubljana − Slovensko zagonsko podjetje Trainers4me, v katero je vložila teniška zvezdnica Ana Ivanović, se hitro razvija in pripravlja nov projekt. Poleg klasičnih športnih treningov bodo ponujali tudi spletne videotreninge v živo. Začeli bodo 2. februarja, ko bo trening vodila kar solastnica podjetja Ana Ivanović. Vsi zainteresirani se lahko na trening prijavijo po spletu, pričakujejo pa prijave z vsega sveta.

»Razvijamo se v pravo smer. V prihodnjih mesecih bomo objavili strateškega investitorja, globalno multinacionalno podjetje, in lansirali nekaj novih projektov, ki bodo imeli globalne razsežnosti. Dokazujemo, da tudi spletna slovenska podjetja lahko prodrejo na globalni trg s pravimi idejami in pristopi,« je poudaril direktor in ustanovitelj podjetja Marko Filej.

Trainers4me je spletna platforma za iskanje in rezervacijo športnih trenerjev iz najrazličnejših športov, od smučanja do surfanja, z vsega sveta. Uporabnikom tako med drugim omogočajo lokacijsko fleksibilnost. Svoj najljubši šport lahko s trenerjem vadijo ne le doma, temveč tudi na dopustu ali poslovni poti, kjerkoli po svetu.

Prijavi sovražni govor