Vstopite v svet kapitala

Imate denar raje v tiskani ali digitalni obliki?

pet, 31.03.2017, 07:31

Nov poslovni tednik in poslovni portal Svet kapitala vsebuje tematike povezane z gospodarstvom, financami, upravljanjem podjetij, tehnološkimi trendi in prebojnimi inovacijami. Namenjen je sodobnim odločevalcem, ki za vsakodnevno odločanje potrebujejo prave informacije.


V Delu smo obstoječo Delovo mesečno prilogo Svet kapitala vsebinsko nadgradili in preoblikovali v poslovni tednik na 32 straneh, ki je vsak petek priložen časniku Delo. Hkrati je edicijo mogoče tudi samostojno naročiti. V poslovnem tedniku so predstavljene ekskluzivne zgodbe in intervjuji ter globalne teme, ki so lokalno uporabne. Podane so temeljite in poglobljene analize lokalnih in globalnih ekonomskih pojavov ter posredovane finančne in poslovne informacije za vsakodnevno odločanje.


Hkrati s tednikom je začel delovati nov poslovni portal svetkapitala.si, namenjen sodobnim poslovnežem, menedžerjem in mladim profesionalcem. Spletni portal je zasnovan minimalistično z izpostavljenimi naslovi, privlačnimi fotografijami in infografičnimi prikazi. Vključuje interaktivne spletne elemente, borzne tečajnice, valute.


Portal sledi logiki »mobile first« in je prilagodljiv na vse naprave, saj vse več uporabnikov bere in išče informacije na spletu s pomočjo svojih mobilnikov. Vsebuje poslovne, finančne in gospodarske novice in nasvete in predstavlja prebojne inovacije, tehnološke novosti in digitalne smernice.

Podaja karierna priporočila strokovnjakov in karierne priložnosti na trgu ter predstavlja nepremičninski trg z izbranimi ponudbami. Zajema ekološke in družbeno odgovorne tematike in predstavlja smernice sodobnega življenjskega sloga.

 

Prijavi sovražni govor