Nov promocijski video Slovenije

Razvojni center Srca Slovenije je na youtubu objavil video, ki našo državo prikazuje kot deželo odgovornih inovacij.

pet, 11.07.2014, 13:00

Ljubljana − Razvojni center Srca Slovenije je objavil nov promocijski videoposnetek za destinacijo Srce Slovenije z naslovom »The Heart of Slovenia − Where ideas become reality«, ki prikazuje odgovorne inovacije v Srcu Slovenije v tehnoloških procesih, pa tudi v turizmu ter pri skrbi za okolje in širšo družbo.

Inovacije nastajajo takrat, ko se zmoremo med seboj povezati, podpreti in razvijati ter graditi na osnovnih temeljih, torej ljudeh, njihovih znanjih, drznosti, ustvarjalnosti ter vanje odgovorno vpletati elemente iz narave, kulture in dediščine, so zapisali v razvojnem centru.

Videoposnetek je bil posnet v okviru evropskega projekta FaRInn (Facilitating Responsible Innovation in SEE countries) v okviru programa SEE - South East Europe, ki ga sofinancirajo Evropska unija in občine Dol pri Ljubljani, Ivančna Gorica, Litija, Mengeš, Šmartno pri Litiji in Šentrupert.

Tako so v promocijski videoposnetek vključene Dežela kozolcev (Šentrupert), Gostilna Pri Rozi (Šmartno pri Litiji), Pustolovski park Geoss (Litija), podjetja Omahen transport (Litija), JUB (Dol pri Ljubljani) in Akrapovič (Ivančna Gorica), leseni vrtec v Šentrupertu ter grad Bogenšperk (Šmartno pri Litiji).

 

Prijavi sovražni govor