Deloskop napoveduje:  Drago Mislej Mef z novim albumom

Koper, Gledališče Koper, v petek, 25. 10., ob 20. uri. Promocijski koncert.

Objavljeno
24. oktober 2013 17.57
S. G., Deloskop
S. G., Deloskop

Drago Mislej Mef in Narodnoosvobodilni bend. Nastopajo: Drago Mislej Mef (kitara, vokal), Armando Šturman (električne in akustične kitare), Duilio Peroša (električne kitare), Igor Korenika (bas), Vlastjan Kozlovič (bobni), Jadran Ferjančič (klaviature), Zoran Mlekuž (električna kitara), Andrea F. (el. kitara) in člani Akademskega pevskega zbora Univerze na Primorskem.

Primorski kantavtor Drago Mislej Mef, znan tudi kot avtor številnih, večkrat nagrajenih besedil za domače pevce zabavne glasbe, bo nocoj ob 20. uri na promocijskem koncertu v koprskem Gledališču s svojo skupino Narodnoosvobodilni bend izvedel skladbe z najnovejšega albuma Najboljša leta. Ta je po sedmih letih njegov tretji studijski album.

Na spored je uvrstil tudi pesmi s prejšnjih albumov, Svoboda in Najboljše so padle, pa tudi pesmi skupine Deseti brat. Na odru se bodo Mefu in zasedbi pridružili glasbeniki, ki so v različnih obdobjih sodelovali z bendom. Mef pravi, da se bodo »izmenjale vsaj štiri postave različnih glasbenikov, ki smo sodelovali v teh letih, vendar to ne bo obujanje glasbenih spominov, ampak skoraj triurni rock koncert«.