Deloskop napoveduje: Škrip Inc.

Ljubljana, Stara mestna elektrarna – Elektro Ljubljana, v torek, 18. 2., in sredo, 19. 2., ob 20. uri.  Gedališko-glasbena predstava.

Objavljeno
17. februar 2014 14.18
S. G., Deloskop
S. G., Deloskop

Škrip inc.. Maska,Bunker, Ljubljana, 2013. Režija: Jelena Rusjan. Dramaturgija: Andreja Kopač. Scenografija: Neža Jurman. Video: Jure Lavrin. Glasba: Matija Dolenc.Izvajalke: Jelena Rusjan, Kristina Gorovska, Tina Perić, Neja Tomšič.

Škrip Inc. v režiji Jelene Rusjan, dramaturgiji Andreje Kopač in produkciji Maske ter Bunkerja je gledališko-glasbena uprizoritev, ki se v (samo)ironičnem kontekstu loteva potrošniške družbe in tržne manipulacije množic.

Izvajalke predstave, ki je močno podprta z različnimi avdio in vizualnimi efekti, so poleg režiserke Rusjanove še Kristina Gorovska in Tina Perić.

Vse tri so glasbenice in vokalistke – Rusjanova v zasedbi Trust!, Perićeva v zasedbi Ludovik Material, Gorovska pa v zasedbi Bernays propaganda.

Predstavo so premierno uprizorili decembra lani, prvi ponovitvi pa bosta nocoj in jutri ob 20. uri v Stari mestni elektrarni - Elektro Ljubljana