Kanye West bo v Cannesu predstavil film Cruel Summer

Film bo na priznanem francoskem festivalu predstavil v sredo skupaj z ustvarjalno ekipo Donda.

pon, 21.05.2012, 15:00

Cannes - Ameriški raper Kanye West bo s kratkim filmom Cruel Summer (Neizprosno poletje) debutiral na pravkar potekajočem filmskem festivalu v Cannesu. Projekcija bo zunaj uradnega tekmovalnega programa.

V filmu Cruel Summer je raper, kot je sporočil, združil kratki film in umetniško instalacijo, poroča STA.

To sicer ni njegov prvi kratki film. Že leta 2010 je režiral Runaway (Ubežnik), 35-minutni video izdelek, ki ga je, navdahnjen z glasbenimi filmi, kot je Zid Pink Floydov, posnel na pesmi s svojega zadnjega albuma My Beautiful Dark Twisted Fantasy.

Povezane novice

Vse poti vodijo v Cannes
19. maj ob 21:00
65. filmski festival za zdaj poteka presenetljivo umirjeno, brez škandaloznih gest ali izjav, protestov ali demonstracij.

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se