Ministrstvo objavilo razpis za opravljanje storitev Media Desk

Za izvajanje storitev bo ministrstvo okvirno namenilo 25.000 evrov.

Objavljeno
22. februar 2013 17.11
T. C., Delo.si, STA
T. C., Delo.si, STA
Ljubljana - Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport je objavilo ciljni razpis za opravljanje storitev Media Deska v Sloveniji v letu 2013. Za izvajanje storitev bo ministrstvo okvirno namenilo 25.000 evrov, vendar je znesek odvisen od sprememb v državnem proračunu ali finančnem načrtu ministrstva.

Ministrstvo je razpis projekta, ki sega na področja povezovanja nosilcev avdiovizualnih projektov, objavilo v skladu z memoranduma o sodelovanju Slovenije v programu Media Plus in Media Training.

Na razpis se lahko prijavijo pravne osebe, ki so registrirane za opravljanje kulturno-umetniških dejavnosti v uradnem listu ter imajo izpolnjene pogodbene in druge obveznosti do ministrstva, transparentne finančne konstrukcije in pogoje za opravljanje nalog Media Deska, so sporočili z ministrstva.

Ministrstvo bo delovanje Media Deska sofinanciralo do največ 50 odstotkov predvidenih stroškov, paritetna sredstva pa mora izvajalec zagotoviti iz sredstev proračuna EU ali iz lastnih sredstev. Sredstva bo ministrstvo nakazalo v dveh obrokih, pri čemer mora biti zahtevek za prvi obrok oddan najpozneje do 1. junija, zahtevek za drugi obrok pa do 1. novembra. Razpisni rok je 18. marec.