Nagradna igra: z družino na Kino Otok

Izžrebali bomo družino, ki si bo na Kinu Otok brezplačno ogledala filma Jacquesa Tatija Parada.

Objavljeno
30. maj 2012 18.07
Delo.si
Delo.si

V Izoli bo v sklopu festivala Kino Otok spet »razgrajal« tudi Kinodvorov Kinobalon, kot lani bogato opremljen z ustvarjalnimi delavnicami in brezplačnim varstvom za otroke. Tokrat njegov program ne bo namenjen le otrokom, pač pa bo s Tatijevim filmom Parada zanimiv tudi za starše.

Jacques Tati v vlogi gospoda Loyala nas vodi skozi cirkuško dogajanje, ki ga sestavljajo razne hudomušne točke in nastopi. Parada je spektakel, ki briše meje med nastopajočimi in občinstvom; enaka pozornost kot tistim na odru je namenjena gledalcem in klovnovske norčije prekinja igra otrok. Je poklon varieteju, v katerem je kot pantomimik začel kariero v zgodnjih 30-ih letih tudi Jacques Tati.

V tokratnem nagradnem vprašanju vas sprašujemo: Katerega leta je Tati posnel film Parada?

Med pravilnimi odgovori bomo 2. junija izžrebali nagrajenca, ki bo prejel družinsko vstopnico (velja za vso družino ne glede na število članov) za Tatijevo Parado. Film bo predvajan v nedeljo, 3. junija, ob 15. uri v Kulturnem domu v Izoli.

Odgovore pošljite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Lahko pa jih zapišete tudi na facebooku ali twitterju.