V ponedeljek, 23. oktobra, ne zamudite ...

Nocoj premiera Volka z Wall Streeta s Katarino Čas, vračate se seriji Živi mrtveci in Bitka za CTRL, plus pogovor z Aleksandrom Čeferinom.

Objavljeno
20. oktober 2017 15.22
M. K., Vikend
M. K., Vikend

  • Volk z Wall Streeta: Planet TV ob 21.15 (PREMIERA)

Vikendova ocena: ★★★★★

The Wolf of Wall Street. ZDA, 2013. Režija: Martin Scorsese. Igrajo: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Matthew McConaughey, Katarina Čas, Jean Dujardin, Rob Reiner. Komična drama. 179 minut.

Eden najbolj drznih mainstream hollywoodskih filmov, ki v treh urah postreže z orgijo mamil in seksa, prikazuje vzpon in padec Jordana Belforta, moža, ki verjame, da je edina naloga borznega posrednika, da zasluži denar zase. Tako si z ambicioznimi prijatelji izmišljuje vedno bolj inovativne načine preprodaje delnic. S polnimi žepi denarja se predajajo neumornemu veseljačenju in razuzdanim zabavam, toda življenje na veliki nogi jih potiska v vedno temačnejše vode ...

Priporočamo še:

  • Pogovor s predsednikom UEFE Aleksandrom Čeferinom: TVS 2 ob 20.00

Slo., 2017. V: Anže Bašelj. Pog. odd.

Leta 2011 je Aleksander Čeferin postal predsednik Nogometne zveze Slovenije, pet let kasneje pa je zasedel vrh evropske nogometne piramide. Obiskali so ga v stari pisarni v Grosupljem. Kako ocenjuje svoje prvo leto?

  • Priznanja FIFE za leto 2017: TVS 2 ob 20.30

VB, 2017. Prenos iz Londona.

Med finalisti za najboljšega igralca so Cristiano Ronaldo, Lionel Messi in Neymar. Najbolšega trenerja bodo izbirali med Massimilianom Allegrijem, Antoniom Contejem in Zinedinom Zidanom, med vratarji pa so na izbiro Gianluigi Buffon, Keylor Navas in Manuel Neuer.

  • Živi mrtveci: Fox ob 22.00 (PREMIERA)

The Walking Dead. ZDA, 2017. 8. sezona. 1/16. Igrajo: Andrew Lincoln, Norman Reedus, Danai Gurira, Lennie James. Nadaljevanka. 45 minut.

Priljubljena postapokaliptična zombijevska nadaljevanka se vrača z osmo sezono. Potem ko je prišlo na koncu sedme do hudega spopada med Rickovimi in Neganovimi privrženci, preživeli iz Alexandrie, Kraljestva in Hilltopa združijo moči in se odločijo, da bodo zdaj dokončno obračunali z Neganom.

  • Bitka za CTRL: AMC ob 22.00 (PREMIERA)

Halt and Catch Fire. ZDA, 2017. 4. sezona. 1/10. Igrajo: Lee Pace, Scoot McNairy, Mackenzie Davis, Kerry Bishé. Nadaljevanka.

Četrta sezona časovno preskoči v obdobje med letoma 1990 in 1993, v novo poglavje zgodovine, ki ga zaznamuje pojav svetovnega spleta. Junaki so postavljeni pred številne nove preizkušnje. Joe, Gordon in Cameron so že načrtovali začetni korak pri razvoju prvega spletnega brskalnika, zdaj pa ga nameravajo izpopolniti.