V ponedeljek, 5. februarja, ne zamudite ...

Na TV prihaja nova serija Večno samski in nove sezone Sodobne družine, Chicaške policije in Nočne izmene. V Tedniku o arbitraži.

Objavljeno
02. februar 2018 14.42
M. K., Vikend
M. K., Vikend
  • Sodobna družina: HBO ob 17.50 (PREMIERA)

Modern Family. ZDA, 2017. 9. sez. 1/22. I: Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen. Nan.

Jay prisili družino, da preživijo počitnice na plavajoči hiši ob jezeru, da bi ustvarili spomine, ki bodo ostali v družini še dolgo po tistem, ko njega ne bo več. Medtem Mitchell naleti na staro simpatijo, ki vnovič odpre stare ljubezenske rane. Phil in Claire se odpravita na pustolovsko ekskurzijo.

  • Večno samski: Kanal A ob 19.20 (PREMIERA)

Undateable. ZDA, 2014-2016. 1. sezona. 1/13. Igrajo: Chris D'Elia, Brent Morin, Bianca Kajlich. Humoristična TV-serija. 22 minut.

V središču serije, ki je nastala po knjigi z naslovom Večno samski: 311 stvari, ki jih počnejo moški in ki zagotovijo, da bodo ostali brez zmenkov in seksa, je 34-letni Danny. Potem ko so njegovi prijatelji eden za drugim pristali v resnih zvezah, je kot samec ostal sam tudi v stanovanju. Ko išče novega sostanovalca, se mu najprimernejši zdi Justin, lastnik bližnjega lokala. A Danny ne ve, da bo v paketu z Justinom dobil še kopico njegovih samskih prijateljev, ki v ljubezni niso ravno uspešni. Ker se ima Danny za odličnega osvajalca žensk, se odloči, da bo fante poučil o tako imenovani igri ljubezni ...Kritiki niso bili preveč navdušeni nad prvo sezono, saj so potarnali nad neizvirnim humorjem in klišejskimi otročjimi moškimi liki, a občinstvo je serijo vzljubilo dovolj, da je trajala tri sezone.

  • Tednik: TVS 1 ob 20.000

Slovenija, 2018. Vodi: Jelena Aščić. Aktualno-informativna oddaja.

Dobrega pol leta po razsodbi arbitražnega sodišča je ekipa Tednika obiskala kraje ob meji. Koliko slovenskih družin bo sprejelo ponudbo vlade, da se preselijo v Slovenijo? Z zlato hruško nagrajena knjiga Evangelij za pitbule sproža različne odzive: od zagovarjanja umetniške svobode do ogorčenja, ker so se pornografske vsebine znašle med priporočeno mladinsko literaturo.22.4521.50

  • Chicaška policija: Brio ob 21.50 (PREMIERA)

Chicago P.D. ZDA, 2015. 3. sez. 1/23. I: Jason Beghe, Sophia Bush, Jesse Lee Soffer, Jon Seda. Nan.

Policija je na sledi Dereku Keysu, enemu najbolj iskanih zločincev v Chicagu. Halstead se po najboljših močeh trudi pomagati Lindsey, ki se po treh tednih premora vrne v službo. Olinsky se odpre Prattu in mu povsem iskreno razkrije skrivnost iz svoje preteklosti.

  • Nočna izmena: Brio ob 22.45 (PREMIERA)

The Night Shift. ZDA, 2016. 3. sez. 1/13. I: Eoin Macken, Jill Flint, Ken Leung, Brendan Fehr. Nan.

Potem, ko je bila Jordan ob otroka, sta se z TC-jem razšla, a sta še vedno sodelavca. Jordan povabi kolegico Shannon Riviera, da se pridruži nočni izmeni. Medtem pa Drew s kolegom Sydom Jenningsom v Afganistanu pomaga petnajstletni nosečnici.