V torek, 5. decembra, ne zamudite ...

Na TVS vas čakata božična različica miniserije Zadnji tango v Halifaxu in dokumentarec o severnokorejskem diktatorju, v CD pa Lara Janković.

Objavljeno
04. december 2017 13.35
M. K., Vikend
M. K., Vikend
  • Zadnji tango v Halifaxu: TV SLO 1 ob 20.00

Last Tango in Halifax: 2016/2017 Special. VB, 2016. 1/2. Režija: Juliet May. Igrajo: Anne Reid, Derek Jacobi, Sarah Lancashire, Nicola Walker. Miniserija.

Po treh sezonah so priljubljeno serijo sicer prenehali snemati, a so za lanske božične praznike vseeno posneli dve posebni epizodi s temu primerno tematiko.Caroline proda hišo in se z Alanom in Celio ter njenima sinovoma pred božičem preseli v staro in obnove potrebno hišo. Na začudenje Celie in Alana je Caroline sprejela službo ravnateljice v javni šoli, ki ni na najboljšem glasu. Poleg tega je Caroline na pragu nove zveze.Serijo zaznamujeta predvsem legendarna angleška igralca Derek Jacobi in Anne Reid, prikupila pa se je tudi z zgodbami z dokaj izvirnimi družinskimi zapleti.

  • Kim Džong Un - zadnji rdeči princ: TV SLO 1 ob 20.55

Le dernier prince rouge. Francija, 2015. Režija: Anthony Dufour. Dokumentarna oddaja. 53 min.

Oddaja je prikaz življenja severnokorejskega diktatorja. Oriše njegova najstniška leta v Švici, ki jih je preživel kot košarkarski navdušenec, vzpon na oblast, odmikanje od politične zapuščine očeta in poskus približevanja ugledu starega očeta.

  • Liga prvakov. Bayern : PSG: Kanal A ob 20.30

  • Lara Jankovič: Klub CD, Ljubljana
  • Tinariwen: Kino Šiška, Ljubljana