Vikendov TV namig: Big Brother klub, Kanal A ob 20.00

Na ekrane se vrača razvpit resničnostni šov z novo voditeljico Manjo Plešnar.

pet, 26.02.2016, 15:00
Zanimivosti:

Lani je na koncu slavila Pia Filipčič, ki je bila nekoč Elvis.

»Gotovo ima Big Brother svoje oboževalce, ki so oddaji zvesti. Seveda bodo ljudje radovedni in bodo pogledali tudi novo oddajo, a jaz tega ne vidim kot tekmovanje, to sta vsebinsko povsem različna šova,« je Manja dejala o tekmi z oddajo Bilo je nekoč, ki bo paradni resničnostni šov te pomladi na Planetu TV.

Slovenija, 2016. Voditeljica: Manja Plešnar. Resničnostni šov.

Po letu dni se vrača Big Brother, ki ga bodo tokrat znova snemali v Sloveniji. Največja novost bo Big Brother klub, oddaja v živo, v kateri bo voditeljica Manja Plešnar z različnimi komentatorji šestkrat na teden secirala dogajanje v hiši. Plešnarjeva bo prvič vodila tako velik šov in obljublja, da gledalce že v prvi oddaji čaka presenečenje, ki jim bo zaprlo usta.

Lani so v hišo med drugim vselili geja, mamo in sina ter dekle, ki je bilo v postopku spremembe spola, zato bo zanimivo videti, kakšne tekmovalce so izbrali letos in ali so med njimi tudi pari, ki so jih vabili na začetku kastingov. Tema letošnjega Big Brotherja so skrivnosti in laži, tistemu, ki se bo med intrigami najbolje znašel, pa bo na koncu pripadlo 50.000 evrov.

Prijavi sovražni govor