Vikendov TV namig: Nova sezona šova na Pop Tv in nova serija na Planet TV

S tretjo sezono se vrača Popov Znan obraz ima svoj glas, Planet Tv pa prinaša novo humoristično serijo Da, dragi! Da, draga!

Objavljeno
04. marec 2016 14.21
T. R., Vikend
T. R., Vikend
Pop TV ob 20.00: Znan obraz ima svoj glas

Slovenija, 2016. Voditelj: Denis Avdić. Razvedrilna oddaja.

Vsak teden bodo v novi podobi nastopili Ani Frece, Ines Erbus, Mišo Kontrec, Renata Mohorič, Samuel Lucas, Tilen Artač, Jana Šušteršič in Nejc Lombardo, na žirantskih stolčkih pa ostajajo Tanja Ribič, Irena Yebuah Tiran in Gojmir Lešnjak - Gojc. Novost je joker, vsak tekmovalec bo imel namreč enkrat v sezoni možnost, da bo lik zaupal slavnemu prijatelju, ki bo zanj tudi zbiral točke. V prvi oddaji bomo videli Ceco, Stevena Tylerja, Cher, Toni Braxton, Zorana Predina, Krunoslava Kićo Slabinca, Jona Bon Jovija in Bruna Marsa.

Planet TV ob 20.00: Da, dragi! Da, draga!

Slovenija, 2016. Igrata: Lotos Vincenc Šparovec in Gorka Berden. Humoristična serija.

V središču nove serije je par v srednjih tridesetih letih, njuno skupno življenje pa je prikaz odnosa med moškim in žensko, ki se kljub neizmerni ljubezni kdaj tudi spreta. Popolnoma različen pogled na vsakdanje težave je pogosto vzrok za njune strastne razprave.

V prvi epizodi bomo videli, kaj se dogaja s parom v spalnici po sedmih letih zveze, vročica s prvih zmenkov se je polegla, Miša (Gorka Berden) in Bojan (Lotos Vincenc Šparovec) sta zdaj že rutinirana ljubimca. Miša pa bo dokazala, da ženske res lahko počnejo več stvari naenkrat