Na Grillu Radia Terminal: Brlee

Tokratni gost Terminalovega odra je Brlee, ki je predstavil nekaj še neizdanih skladb.

Objavljeno
26. oktober 2016 09.43
Posodobljeno
28. oktober 2016 20.00
Delo.si
Delo.si

Ustvarjalci oddaje Grill so tokrat gostili glasbenega ustvarjalca, ki deluje pod umetniškim imenom Brlee. Že od prvih nastopov na domačih odrih do plesišč magične Ibize uspešno gradi in razvija svoj unikatni zvok in ga v zadnjem času intenzivno nadgrajuje z delom v studiu.

V oddaji je več povedal o svoji poletni rezidenci na Ibizi, novoustanovljeni založbi, kateri v zadnjem času posveča največ pozornosti, ter že omenjenemu delu v studiu.

Med intervjujem smo lahko prvič slišali nekaj njegovih še neizdanih skladb, v drugem delu oddaje pa se nam je predstavil s svojim dj-setom, ki ga je pripravil posebej za to priložnost.

Soundcloud

Facebook

Naslednja oddaja bo na sporedu v četrtek, 11. novembra. ob 21. uri, ko se bo kolektivu Sound Advisor v studiu Radia Terminal pridružil Aleksander Madness. Na Delovi spletni strani ga bomo predstavili naslednji dan ob 20. uri − da vas lahko še pravočasno ogreje pred petkovim večerom.

***

Radio Terminal in delo.si združujeta moči in omogočata mladim glasbenikom, da svoje znanje in entuziazem delijo tudi z vami. Oddaja je na sporedu vsak drugi četrtek.