Na Grilu radia Terminal: Mike Vale

Kaj pravi o sebi in kakšni zvoki prihajajo izpod njegovi prstov med sukanjem gumbov na mešalni mizi, si oglejte v videoprispevku.

Objavljeno
11. marec 2016 11.56
Delo.si
Delo.si

Ekipa Sound Advisor redno pripravlja oddaje o sodobni urbani glasbi.

Z gosti se pogovarjajo o trenutnih in bodočih glasbenih smernicah in ustvarjalcih, ki krojijo podobo sodobnega klubskega in festivalskega dogajanja.

O glasbi pa seveda več kot beseda pove zvok, zato vsak gost pripravi tudi svoj glasbeni dogodek.

Tokrat si je mešalno mizo na radiu Terminal podredil: Mike Vale

»Vale velja za enega izmed najbolj vročih domačih glasbenih izvoznih artiklov ta hip. Proslavil se je s številnimi odmevnimi nastopi po svetu, njegove skladbe pa redno izhajajo na najpomembnejših svetovnih glasbenih založbah s področja plesne elektronike. «

Več o njegovem delu, načrtih za prihodnost in njegovi glasbi izveste v posnetku oddaje ter na priloženih povezavah.

Facebook

Soundcloud

Radio Terminal in delo.si združujeta moči in omogočata mladim glasbenikom, da svoje znanje in entuziazem delijo tudi z vami. Oddaja je na sporedu vsak drugi četrtek.

Naslednji četrtek, 17. marca, ob 21. uri se bo v studiu pridružil DJ Supernova aka DJ Krištof, starosta domače alternativne plesne elektronike, ki jo kot glasbeni ustvarjalec, organizator in promotor ustvarja že od njenih začetkov, velja pa tudi za enega izmed vodilnih predstavnikov progresivno-psihadeličnega gibanja pri nas.

Na Delovi spletni strani ga bomo predstavili naslednji dan ob 18. uri − da vas lahko še pravočasno ogreje pred petkovim večerom.