Na Grillu radia Terminal: Tim Urbanya

Tokratni gost Terminalovega odra je Tim Urbanya, glasbeni ustvarjalec, urednik in voditelja oddaje RH202.

Objavljeno
30. september 2016 18.33
radio Terminal
radio Terminal

Ustvarjalci oddaje Grill so v prvi oddaji nove sezone gostili glasbenega ustvarjalca, urednika in voditelja oddaje RH202 Tima Urbanyo. V prvem delu oddaje je povedal več o svojih začetkih ter podrobneje spregovoril o svojem delu urednika in radijskega moderatorja.

Razkril nam je tudi, da trenutno intenzivno dela na svojem novem studijskem projektu, ki bo luč sveta ugledal v prihodnjih mesecih.

V drugem delu oddaje se je gledalcem in poslušalcem predstavil s svojim klasičnim house izborom, s katerim uspešno razveseljuje obiskovalce prireditev in poslušalce pred radijskimi sprejemniki.

Soundcloud

Facebook

Naslednja oddaja bo na sporedu v četrtek 13.10. ob 21:00, ko se bo kolektivu Sound Advisor v studiu Radiu Terminal pridružil italijanski house virtuoz Paolo Barbato.

Radio Terminal in delo.si združujeta moči in omogočata mladim glasbenikom, da svoje znanje in entuziazem delijo tudi z vami. Oddaja je na sporedu vsak drugi četrtek.

Na Delovi spletni strani ga bomo predstavili naslednji dan ob 18. uri − da vas lahko še pravočasno ogreje pred petkovim večerom.