Ocenjujemo: Peter Klepec ali Kako postaneš pravi junak

Eva Kraševec, Maja Sever. SNG Drama Ljubljana.

pon, 27.11.2017, 15:00

Peter Klepec ali Kako postaneš pravi junak je izvirna na novo napisana pripoved o otroku iz sodobnega sveta, ki s pomočjo starejše sestre v otroški fantazijski igri preigra zgodbo Petra Klepca in s čudežno pridobljeno močjo oziroma zaupanjem vase nato tudi v realnem svetu razoroži tako vrstnike, ki so ga prej nadlegovali, kot nergaškega soseda.

Domišljena umestitev v današnjik dobi svoj ekvivalent tudi z odrskim življenjem, ki neločljivo spne realno in fantazijsko. Uprizoritev otroško domišljijo razvije v scensko magično pravljično popotovanje premagovanja strahu in očara z igrivostjo pri sicer natančnem gledališkem oblikovanju zgodbene materije, ob tem pa je vseskozi vsebinsko in izvedbeno prepričljiva ter estetsko izčiščena.

Za plačilo s kartico, Paypalom ali preko UPN (plačilni nalog), obiščite stran www.delo.si/digitalno in izberite paket po vaši meri. Imamo tudi takega z izdatnim popustom za naročnike na našo tiskano izdajo! Nato sledite navodilom za registracijo, v sklopu katere boste sklenili tudi digitalni naročniški paket.


Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Delo d.o.o.
Preberite posebne pogoje, povezane z digitalnimi naročninami.
Prijavi sovražni govor