Ocenjujemo: Orgija

Avtorska predstava Urške Brodar, Jureta Novaka in Katarine Stegnar. Gledališče Glej.

čet, 30.11.2017, 21:00

Na Orgijo sem neuspešno povabila več oseb, ki se sicer deklarirajo kot progresivne; izrazile so, da jim bi bilo neprijetno iti na predstavo, ki je interaktivna in ki se obenem ukvarja s seksualnostjo, ki da je zanje nekaj intimnega.

Izrazili so strah pred tem, da bi jih na predstavi spraševali o njihovi lastni seksualnosti ali pa se jih dotikali. S tem Orgija že pred dogodkom samim dregne v nevralgično točko družbe.

Ne glede na feministične in LGBTQA+ politične boje, ki že desetletja vzpostavljajo seksualnost kot sredstvo ter orodje političnega, se že ob govoru o seksualnem začno pojavljati miselne asociacije, ki vodjo k zdrsu v osebno ter zanikanju tega političnega. Seksualno je prav zato tako močno politično orodje.

Za plačilo s kartico, Paypalom ali preko UPN (plačilni nalog), obiščite stran www.delo.si/digitalno in izberite paket po vaši meri. Imamo tudi takega z izdatnim popustom za naročnike na našo tiskano izdajo! Nato sledite navodilom za registracijo, v sklopu katere boste sklenili tudi digitalni naročniški paket.


Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Delo d.o.o.
Preberite posebne pogoje, povezane z digitalnimi naročninami.
Prijavi sovražni govor