Balkan, nevaren in očarljiv

Sence nad Balkanom: Srbska serija, ki je bila v regiji rekordno gledana, zdaj zapeljuje slovenske gledalce.

sob, 13.01.2018, 12:00

Srbska serija Sence nad Balkanom je v Srbiji, BIH, Makedoniji in Črni gori, kjer se je pred nedavnim odvrtelo vseh deset epizod, doživela nesluten uspeh. Ponaša se z rekordno gledanostjo, še zlasti v Srbiji je gledalce prikovala pred male zaslone. Prvo epizodo smo v Sloveniji videli v nedeljo.

Sence nad Balkanom so prva res sodobna serija, posneta v regiji, ki po kakovosti presega njene geografske meje, zaradi zgodbe, umeščene v ta del Balkana, pa bo najbrž zanimanje zanjo težko seglo čezenj. Sodobni so kitarska in elektronska glasba, pod katero je podpisan Magnifico, fotografija, montaža, režija, kar vse bi bilo seveda zaman brez odličnega scenarija.

Dobre igre igralcev z območja Jugoslavije, med katerimi je Sebastijan Cavazza kot Slovenec iz Avstrije, ki so se jim pridružili tudi ruski igralci, med njimi Aleksander Galibin, ne bi bilo treba posebej omenjati, saj nadaljuje igralsko tradicijo jugoslovanskega filma.

Za plačilo s kartico, Paypalom ali preko UPN (plačilni nalog), obiščite stran www.delo.si/digitalno in izberite paket po vaši meri. Imamo tudi takega z izdatnim popustom za naročnike na našo tiskano izdajo! Nato sledite navodilom za registracijo, v sklopu katere boste sklenili tudi digitalni naročniški paket.


Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Delo d.o.o.
Preberite posebne pogoje, povezane z digitalnimi naročninami.
Prijavi sovražni govor