Ljubka Charlotte ukradla pozornost (FOTO, VIDEO)

Princesa Charlotte je bila na poroki strica Harryja ena izmed deklic, ki so pred nevesto nosile cvetlice. Triletnica je ponovno navdušila Britance.
Fotografija: Princesa Charlotte je navdušila. FOTO: Jane Barlow/AFP
Odpri galerijo
Princesa Charlotte je navdušila. FOTO: Jane Barlow/AFP

»Charlotte je ukradla pozornost,« je le eden izmed mnogih zapisov na družbenih omrežjih po poroki princa Harryja z Meghan Markle. Številni so četrto v vrsti za britanski prestol razglasili za svojo najljubšo članico kraljeve družine.

Hčerka princa Williama in Kate Middleton, ki je v začetku meseca dopolnila tri leta, je ponovno ogrela srca Britancev, ko je po koncu obreda, ko je kraljeva družina na vrhu zahodnih stopnic kapele sv. Jurija pozdravila mladoporočenca, navdušeno mahala stricu Harryju in njegovi nevesti. Njen štiriletni brat George, ki je imel na poroki vlogo paža, se je ponovno izkazal za bolj sramežljivega in se je skrival za nogami očeta Williama.



Charlotte je ponovno pokazala, da obvlada kraljevsko mahanje, tako kot že konec aprila, ko je z bratcem in očetom Williamom prišla pred bolnišnico v Londonu, kjer se je 23. aprila nekaj ur prej rodil njen bratec Louis.

Edina hčerka Williama in Kate, ki je močno podobna svoji prababici, kraljici Elizabeti II., je nosila svetlo roza oblekico, v laseh pa je imela cvetlice. Pred kapelo sv. Jurija se je pripeljala v spremstvu ostalih deklic in pažev, v kapelo pa jo je pospremila njena mati Kate.

Tako Charlotte kot George že imata izkušnje s porokami, saj sta nosila cvetje oziroma bila med paži že lani na poroki svoje tete Pippe Middleton.

Komentarji: