Nova princesa daleč od Grace Kelly

Ker se bo Meghan Markle poročila z britanskim princem Harryjem in bo zapustila filmski svet, Hollywood ne bo doživel hujše škode.
Fotografija: Pricesa Grace Monaška leta 1973 in Meghan Markle letos. FOTO: AFP
Odpri galerijo
Pricesa Grace Monaška leta 1973 in Meghan Markle letos. FOTO: AFP

Ko se je leta 1956 Grace Kelly pri 26 poročila z monaškim princem Rainierjem, je Hollywood objokoval izgubo ene največjih zvezdnic tistega časa, ki je zaznamovala tedanji ameriški film, še posebno Hitchcockove mojstrovine. Česa podobnega za Meghan Markle ne moremo reči, potem ko se bo v soboto poročila z britanskim princem Harryjem. Z njenim prehodom v kraljevske vode Hollywood ne bo doživel hujše škode.
 

Številne vloge so ostale neopažene


Igralka, ki je kariero začela leta 2002 v epizodni vlogi v žajfnici General Hospital in še nekaterih televizijskih oddajah, je zaslovela predvsem po zaslugi odvetniške TV-serije Nepremagljivi dvojec (Suits), v kateri je igrala stransko vlogo odvetniške pripravnice Rachel Zane. V sedmih sezonah nadaljevanke Rachel konča študij prava in začne delati kot odvetnica, ob tem pa se tudi poroči z enim od dveh glavnih junakov.


Ko se je leta 1956 Grace Kelly pri 26 poročila z monaškim princem Rainierjem, je Hollywood objokoval izgubo ene največjih zvezdnic tistega časa.
Ko se je leta 1956 Grace Kelly pri 26 poročila z monaškim princem Rainierjem, je Hollywood objokoval izgubo ene največjih zvezdnic tistega časa.


Z vlogo Rachel je Marklova dobila največjo prepoznavnost v zabavni industriji in svojo skupino navdušencev, medtem ko so njeni nastopi v majhnih nizkoproračunskih ameriških filmih, kot sta Dysfunctional Friends in Random Encounters, in stranske vloge v večjih hollywoodskih projektih, kot je Kako se znebiti šefa?, ostali precej neopaženi.

Komentarji: