Opoldansko vprašanje, sreda, 4.
sre, 04.07.2012, 12:00
Opoldansko vprašanje, sreda, 4.
Podpirate napoved interpelacij ali ne in zakaj?

Včerajšnja napoved interpelacij proti večjemu številu ministrov vlade Janeza Janše je pokazala, da se je opozicija prebudila in bo politična jesen vroča.

Medtem ko v Pozitivni Sloveniji (PS) nameravajo interpelirati vsaj tri ministre, v poslanski skupini SD menijo, da je treba interpelirati celotno vlado.

Pa vi, podpirate napoved interpelacij ali ne? Zakaj?

So SD in Pozitivna Slovenija vstali od mrtvih?

Pišite nam na tuditi@delo.si ali svoje mnenje delite z nami na Delovem Facebook profilu in Twitterju. Vaše komentarje bomo objavili v prispevku ob 18. uri.Opoldansko vprašanje, sreda, 4.

Foto: Uroš Hočevar/Delo

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se

Komentarji

Prikaži: starejši prej
2 komentarja
Andrej0565

Ne samo ministre, interpelirati bi morali VSE politike brez izjeme, ki so nas v zadnjih dvajsetih letih pripeljali v to blato. Samo trije niso dovolj.

04. julij 2012, ob 13:50:42
Neznan

PODPIRAM INTERPELACIJO ZOPER PINGVINE.
NAGNATI JIH JE POTREBNO IZ PARLAMENTA.

04. julij 2012, ob 12:16:44
2 komentarja
Stran: <|1|>
Prikaži: starejši prej