Kriptosvet niso nebesa
čet, 07.12.2017, 20:00
Kriptosvet niso nebesa
Investirajte samo tisti denar, ki ga lahko vržete skozi okno!

Živimo v času, ko so kriptovalute del našega vsakdanjika. Številni pogovori se vrtijo okoli cene bitcoina, ki je včeraj presegla vrednost 15.000 dolarjev (12.720 evrov). Eksponentna rast je za tiste, ki so med prvimi vstopili na vlak kriptovalut, dobrodošla in ob zvišanju cen se jim prešerno smeji. Na nasprotnem bregu so tisti, ki niso verjeli v tehnologijo in posledično pogosto zagovarjajo stališče, da gre za balon, ki bo kmalu počil.

Pred šestimi leti, ko sem prvič vzpostavil stik z bitcoini, je bilo v zvezi z njimi še veliko nejasnosti, predvsem se jih je držal sloves nečesa temačnega, nečesa, kar se uporablja za nečiste namene. Z njimi povezano tehnologijo so takrat razumeli le tehnološki navdušenci in v njihovih denarnicah je zelo veliko bitcoinov – posledično tudi denarja.


Za plačilo s kartico, Paypalom ali preko UPN (plačilni nalog), obiščite stran www.delo.si/digitalno in izberite paket po vaši meri. Imamo tudi takega z izdatnim popustom za naročnike na našo tiskano izdajo! Nato sledite navodilom za registracijo, v sklopu katere boste sklenili tudi digitalni naročniški paket.

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela, d.o.o.
Preberite posebne pogoje, povezane z digitalnimi naročninami.
Prijavi sovražni govor