Sankcijske igre brez meja
pon, 16.04.2018, 21:00
Sankcijske igre brez meja
Sankcije so Ruse zgolj poenotile v ljubezni do Putina.

Tudi največji strokovnjaki po svetu si niso edini glede tega, kakšni so gospodarski učinki sankcij, ki jih ZDA, Evropska unija in nekatere njihove zaveznice uvajajo od začetka zadnje ukrajinske krize - Washington pa svoji kaznovalni politiki do Moskve tako ali tako zvesto sledi še iz časov nekdanje Sovjetske zveze.

Ta največji pobudnik tovrstne »diplomacije« je utrpel najmanj škode, saj je trgovinska menjava med ZDA in Rusijo na ravni ameriško-belgijske oziroma znaša le kak odstotek celotne ameriške trgovinske bilance. Pač pa je sankcijska vojna najprej zelo prizadela članice Unije, čeprav se trend spreminja, saj so lani gospodarsko najmočnejše evropske države Francija, Nemčija in Italija povečale trgovinsko menjavo z Rusijo za 26,5, 19,5 in 17,3 odstotka.


Za plačilo s kartico, Paypalom ali preko UPN (plačilni nalog), obiščite stran www.delo.si/digitalno in izberite paket po vaši meri. Imamo tudi takega z izdatnim popustom za naročnike na našo tiskano izdajo! Nato sledite navodilom za registracijo, v sklopu katere boste sklenili tudi digitalni naročniški paket.

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela, d.o.o.
Preberite posebne pogoje, povezane z digitalnimi naročninami.
Prijavi sovražni govor