Od srede do srede: Žerdin in Markeš o tem, ali so begunci krivi za terorizem

Kdo so fantje, ki so izvedli teroristični napad v Franciji in Belgiji? Evropski, v zahodnih vrednotah vzgojeni sociopati. 
Objavljeno
23. marec 2016 18.31
BELGIUM-UNREST-BLAST
Janez Markeš, Ali Žerdin, V. V.
Janez Markeš, Ali Žerdin, V. V.

Delova komentatorja Ali Žerdin in Janez Markeš danes govorita o vzrokih za terorizem v Evropi. Kdo so fantje, ki so izvedli teroristične napade v Franciji in Belgiji?

Markeš je prepričan, da gre pri njih za krizo identitete. Najprej so preprodajali drogo, igrali videoigrice, lovili punce, potem pa so njihov lokal, kjer so se zabavali, zaprli. Izgubili so identiteto. Potem je prišla Islamska država in z njo močna ponudba identitete.

Tudi slovenske obveščevalno varnostne službe so identificirale posameznike iz Slovenije, ki so se za IS šli boriti v Sirijo. Njihova imena so tipično slovenska. Markeš je prepričan, da gre pri vseh teh ljudeh za klasične evropske, v zahodnih vrednotah vzgojene sociopate.

Kdo sploh so sociopati in kje vse jih najdemo?

***

Uporabnike prosimo, da nam svoje mnenje pošljejo na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Komentarje bomo objavili po lastni presoji.