V živo: Kreativno jutro z Aljošo Bagolo

Projekt širjenja dobrih idej spremljamo tudi na spletnem Delu.
Objavljeno
24. marec 2016 23.23
K. Š.
K. Š.

Aljoša Bagola, Prekmurec in izvršni kreativni direktor na agenciji Pristop, že več kot 15 let snuje največje tržnokomunikacijske projekte v Sloveniji in v širši regiji. Za svoje delo je prejel več 150 domačih in mednarodnih nagrad in priznanj.

Je redni član žirij in predavatelj na festivalih doma in v tujini, kolumnist strokovne revije Marketing magazin in že sedmo leto predava na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani.

V današnjem predavanju Moje zgodbe bo razkril zaodrje nastanka svojih najvidnejših del, iskreno spregovoril o tem, kaj ga žene in kje se želi ustaviti.

Kaj sploh so kreativna jutra?

Gre za projekt širjenja dobrih idej pro bono, ki se je začel pred leti v New Yorku in se razširil v skoraj sto mest po vsem svetu. Tudi v Ljubljano. Gre za to, da se ljudje, željni novih spoznanj in zanimivih izkušenj, enkrat na mesec srečajo ob zajtrku in prisluhnejo zgodbi. Osebni izkušnji. Nori ideji najbolj uspešnih ljudi.

Mreža Creative mornings je tako prerasla v globalno skupnost, katere del je tudi slovenska prestolnica. Enkrat na mesec v njej ob zajtrku poteka brezplačno predavanje gosta, ki ima zanimivo življenjsko zgodbo.

***

Medijska hiša Delo je medijski sponzor projekta Creative Mornings Ljubljana.