Sanjska dežela z najbolj modrim nebom

Indijci navdušeni nad Slovenijo, pri nas so snemali že šesti film.

ned, 12.11.2017, 17:00

V indijskih kinematografih ta hip predvajajo še en film, ki je bil delno posnet tudi v Sloveniji. »Slovenija ponuja nekaj res najboljših lokacij za snemanje filmov in postaja že kar trendovska za Karnataške filme,« so za indijski tisk povedali ustvarjalci ljubezenske drame Bharjari, že šestega v Sloveniji posnetega indijskega filma.

Premiera filma Bharjari je bila sredi septembra in je menda v 64-milijonski državi Karnataka na jugu Indije, z glavnim mestom Bangalore velika uspešnica. Proračun filma je bil 1,6 milijona evrov, kar je za njihove razmere srednje velik proračun, v dveh mesecih so z njim zaslužili že tri milijone evrov, in še vedno se predvaja. Pred dnevi so producenti filma na kanalu Youtube objavili tudi tiste dele filma, glasbene točke, ki so jih posneli v Sloveniji. Tokrat so snemali na romantičnih lokacijah, ki še nikoli niso bile predstavljene v indijskem filmu v Sloveniji; to so Štanjel, Kamnik in grad Sevnica. Poleg teh je snemanje potekalo tudi v Ljubljani in na celjskem gradu.

Za plačilo s kartico, Paypalom ali preko UPN (plačilni nalog), obiščite stran www.delo.si/digitalno in izberite paket po vaši meri. Imamo tudi takega z izdatnim popustom za naročnike na našo tiskano izdajo! Nato sledite navodilom za registracijo, v sklopu katere boste sklenili tudi digitalni naročniški paket.


Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Delo d.o.o.
Preberite posebne pogoje, povezane z digitalnimi naročninami.
Prijavi sovražni govor