V Mariboru umrl 18-letni mopedist

Mladi voznik ni upošteval pravila prednosti vozil, zato je trčil v dva osebna avtomobila. Policisti iščejo voznika opla.

Objavljeno
26. september 2016 10.22
mpi-rop
N. Č.
N. Č.

Maribor − Zaradi hudih poškodb v prometni nesreči je umrl 18-letni voznik kolesa z motorjem. Policisti iščejo neznanega voznika opla, ki je odpeljal s kraja nesreče.

Z neregistriranim mopedom je 18-letnik v nedeljo zvečer v Mariboru pripeljal na Titovo cesto v križišče s stransko Ulico pariške komune in na semaforju zavil levo. Pri tem ni spustil mimo vseh vozil, ki so v križišču vozila naravnost v nasprotni smeri. Mimo je pravilno pripeljal neznani voznik osebnega avtomobila znamke Opel, ki je trčil v desni bočni del mopeda. Po trčenju je 18-letni mopedist trčil še v prednji del osebnega avtomobila kia, ki je tudi pravilno pripeljal iz nasprotne smeri.

Zaradi hudih poškodb so voznika mopeda odpeljali v UKC Maribor, kjer je kasneje umrl.

Mariborski policisti prosijo voznika rdečega opla karavan in druge priče prometne nesreče, da zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče pokličejo na telefonsko številko 113 ali 02/ 450 20 30 oziroma se oglasijo na PPP Maribor, Ptujska cesta 117.