Francijo pretresla nova družinska drama

Najstarejši sin naj bi v smučarskem središču Bozel v francoskih Alpah ustrelil svojega očeta in dva brata.

sob, 28.07.2012, 16:26

Pariz - Iz Francije poročajo o novi družinski drami, v kateri so v četrtek umrli oče in njegova dva sinova. Glavni osumljenec je najstarejši sin, ki naj bi ga še danes aretirali, poroča Slovenska tiskovna agencija. Zločin se je zgodil v priljubljenem smučarskem središču Bozel v francoskih Alpah.

Po navedbah policije je mama prišla domov prav v trenutku, ko je 24-letnik streljal okoli sebe. Uspelo ji je pobegniti in poklicati policijo. Njen soprog in najmlajši sin, star osem let, sta umrla na kraju dogodka, 17-letni sin pa je umrl v bolnišnici dan pozneje za posledicami poškodb. Tožilstvo je po poročanju STA še sporočilo, da naj bi bil 24-letnik duševno moten.

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se