Izbranka ga je razočarala

Zaljubil se je v žensko, ki jo je spoznal po spletu, a ni bila takšna, kot se je predstavljala, zato se je z njo sprl in jo napadel.

Objavljeno
28. oktober 2014 14.31
ropret/asus
J. S., kronika
J. S., kronika

Kentucky − Triintridesetletni Cornelius Jefferson iz Gruzije, ki zdaj živi v Kentuckyju, se bo na sodišču moral zagovarjati zaradi napada na žensko, ki jo je spoznal po spletu.

Jefferson se je pred časom na spletu spoznal z neko žensko in z njo začel romantično razmerje, so povedali v šerifovem uradu v Laurel County. Celo preselil se je že k njej v Laurel County, vendar pa se njegova pričakovanja menda niso izpolnila in zaljubljenca je vse minilo.

Potem ko sta se videla v živo, ni bila takšna, kot si jo je predstavljal, je pojasnjeval v svoj zagovor. Ni pa povedal, kaj na njej ga tako zelo moti.

Enaindvajsetega oktobra sta se hudo sporekla in začel jo je daviti in vanjo metati hrano, nato pa je zbežal. Policisti so ga okrog pol petih zjutraj našli tavajočega na cesti z dvema kovčkoma, v katera je zbasal svoje stvari, in ga aretirali.

Gillbert Acciardo s tamkajšnje policijske postaje je za Lexington Herald-Leader povedal, da je to lekcija za tiste, ki spoznavajo ljudi po internetu, kjer lahko o sebi vsak napiše, kar hoče. »To je opozorilo, naj bodo previdni.«