Janševe kronične težave s prevzemanjem sodnih pošiljk

Sodišču tudi po pol leta in več poskusih predsedniku SDS ni uspelo vročiti tožbe za odvzem premoženja nezakonitega izvora.

sre, 11.10.2017, 16:11; spremenjen: 20:00

Ljubljana - Specializirano tožilstvo je zoper Janeza Janšo tožbo zaradi domnevno nezakonito pridobljenega premoženja v vrednosti skoraj 400.000 evrov vložilo že 18. aprila, a sodišču Janši tožbe tudi po pol leta še ni uspelo vročiti. Kaže, da ima prvak SDS znova oziroma še vedno težave s prevzemanjem sodnih pošiljk.

Pošta je zavrnila osebno vročanje, češ da je sodna pošiljka prevelika, sodni kurir je bil neuspešen, saj Janša pošiljke ni dvignil, čeprav mu je bilo puščeno obvestilo sodišča, kje jo lahko prevzame, hkrati pa je pošiljka prevelika, da bi jo kurir pustil v njegovem hišnem predalčniku.

Za plačilo s kartico, Paypalom ali preko UPN (plačilni nalog), obiščite stran www.delo.si/digitalno in izberite paket po vaši meri. Imamo tudi takega z izdatnim popustom za naročnike na našo tiskano izdajo! Nato sledite navodilom za registracijo, v sklopu katere boste sklenili tudi digitalni naročniški paket.


Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Delo d.o.o.
Preberite posebne pogoje, povezane z digitalnimi naročninami.
Prijavi sovražni govor