Jeseničan zabodel partnerko

Jeseničan na ulici večkrat zabodel partnerko. Ko sta napad želela prekiniti občana, je zabodel in hudo poškodoval enega izmed njiju.

Objavljeno
22. julij 2014 08.05
Posodobljeno
22. julij 2014 08.05
Jeseniška policijska postaja na Karavankah
Mi.K., kronika
Mi.K., kronika

Jesenice - Na Cesti talcev na Koroški Beli na Jesenicah se je 39-letni domačin v ponedeljek popoldan prepiral s partnerko. Po prepiru jo je večkrat zabodel z nožem in jo poškodoval, ko pa sta mu dva mimoidoča poskušala preprečiti nadaljevanje napada, pa se je spravil še nad njiju.

»Občana sta v obrambi sicer preprečila, da bi storilec oškodovanko z nožem še večkrat zabodel v telo, vendar pa jo je med odvračanjem te nevarnosti hudo skupil tudi eden od njiju,« so sporočili iz kranjskega policijske uprave.

Policisti so napadalnega Jeseničana izsledili še na kraju, ga obvladali in pridržali. K izsleditvi je po navedbah policije prispevala »znatna pomoč« občanov. Osumljenec je še vedno v policijskem pridržanju, medtem ko policisti še zbirajo obvestila, čaka ga kazenska ovadba. Osumljenec je bil sicer v preteklosti že obravnavan zaradi nasilnih kaznivih dejanj, so še sporočili iz policije.