Pes rešil policista pred smrtjo

Trije napadalci so policista porezali ter ga že vlekli proti gozdu, ko je policist daljinsko odprl vrata avtomobila, v katerem je bil službeni pes.

Objavljeno
29. maj 2015 14.13
ap-Seven Dead Babies Arrest
Mi. K., kronika
Mi. K., kronika

Hancock − Namestnik šerifa v ameriški zvezni državi Mississippi Todd Fraizer se je odločil, da preveri sumljivo vozilo, ki je stalo ob cesti. Med postopkom so policista napadli trije moški, ki so bili v vozilu. Policista so najprej začeli pretepati, nato pa so ga s tapetnim nožem začeli rezati po telesu, poroča ameriški spletni portal Huffingtonpost.

»Začeli so ga vleči proti gozdu so mu zagrozili, da mu bodo prerezali vrat,« je potek napada opisal namestnik načelnika policije v okrožju Hancock Don Bass. Po nekaj metrih je policistu izpod primeža napadalcev uspelo osvoboditi roko. Aktiviral je gumb na daljinskem upravljalniku, s katerim je odprl vrata službenega vozila, iz katerega mu je nato na pomoč priskočil službeni pes. Belgijski ovčar je hitro opravil z moškimi. Dva napadalca je ogrizel, vsem trem pa je nato nekako uspelo priti do svojega avtomobila, s katerim so zbežali s kraja napada. Policisti tri osumljence še vedno iščejo.