Pijani nasilnež končal v pridržanju

Štirje moški v lokalu v Gribljah pretepli tri osebe, za pijanega 22-letnika je sodnica odredila pridržanje.

Objavljeno
28. april 2015 13.21
regent MNENJA
Mi. K., kronika
Mi. K., kronika
Črnomelj - Policisti so v noči iz petka na soboto prejeli klic na pomoč iz Gribelj, kjer naj bi pred gostinskim lokalom prišlo do pretepa. Ob prihodu na kraj dogajanja so najprej vzpostavili javni red in mir, nato pa so ugotovili, da so v lokalu štirje moški napadli in pretepli tri osebe. »Eno žrtev so huje poškodovali, dva pa sta utrpela lažje telesne poškodbe,« so danes sporočili iz novomeške policijske uprave.

Policisti so nasilneže izsledili in jih bodo po zaključeni preiskavi ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja nasilništva in hude telesne poškodbe. »22-letni osumljenec iz Metlike, ki so ga v preteklosti že večkrat obravnavali zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja, se je s kraja odpeljal z osebnim avtomobilom. Policisti so ga izsledili in mu odredili preizkus alkoholiziranosti,« so še sporočili.

Moškemu, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,57 miligramov alkohola, so odvzeli prostost in ga pridržali. S kazensko ovadbo so ga pripeljali pred preiskovalno sodnico, ki je zanj odredila sodno pridržanje.