Po anonimni prijavi prijeli vlomilce

Kriminalisti so odvzeli prostost trem osebam, ki so vlomile v trgovino na območju Domžal in povzročile za 5000 evrov škode.

Objavljeno
13. januar 2015 10.20
Policija
Mi. K., kronika
Mi. K., kronika
Ljubljana − Kriminalisti so v petek odvzeli prostost trem osebam, starim 18, 19 in 34 let, ki so izvedli veliko tatvino v trgovini na območju Domžal. Trojica je ukradla večjo količino cigaret ter pralne praške in kavo, s čimer so lastniku povzročili za okrog 5000 evrov škode, v roke policije pa so nepridipravi padli po anoimni prijavi.

Operativno-komunikacijski center ljubljanske policijske uprave je v petek nekaj minut po polnoči prejel anonimno prijavo o vlomu v trgovino, od koder naj bi se tri osebe odpeljale z osebnim avtomobilom znamke peugeot 306. »Na podlagi opisa so policisti v bližini uvoza na avtocesto izsledili vozilo, v katerem so bili trije osumljenci in odtujeni predmeti,« je sporočila tiskovna predstavnica ljubljanske policijske uprave Nataša Pučko.

Kot že rečeno, so vsem trem odvzeli prostost, po končani preiskavi pa so jih policisti privedeli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je 34-letniku odredil pripor, medtem ko sta bila 18- in 19-letnik izpuščena. Vsi trije so že bili obravnavani za premoženjska kazniva dejanja.